Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λάμπρου: «Η κατάλληλη επιλογή η Εξέλσιορ»

Δημοφιλή

Στην Ολλανδία και την Εξέλσιορ θα συνεχίσει με κάθε επισημότητα ο Λάζαρος Λάμπρου, με τον Έλληνα εξτρέμ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και να ανακοινώνεται, το πρωί της Τετάρτης (31/8). Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, όπως και ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Νιλς Φαν Ντούινεν.

Ο άνθρωπος της Εξελσιορ είπε για τη μεταγραφή αυτή:

«Ο Λάζαρος Λάμπρου έχει αποκτήσει εμπειρία τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ολλανδία, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός. Στα 24 του χρόνια είναι η επιθετική ενίσχυση που θέλαμε, και μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία στην ομάδα. Έχει ταχύτητα, και μπορεί να σκοράρει. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή επιπέδου Eredivisie. Ο παίκτης πίστεψε στην ομάδα μας για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, και είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να τον δεσμεύσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λάζαρος Λάμπρου, τονίζοντας:

«Η Εξέλσιορ παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, ο σύλλογος έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για να εξελιχθούν οι ποδοσφαιριστές του και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Για εμένα σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου είναι σημαντικό να παίζω πολλούς αγώνες, σε ένα καλό περιβάλλον και η Εξέλσιορ ήταν η κατάλληλη επιλογή για να το κάνω αυτό.

Μίλησα με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή και μου έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Υπήρχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Τα πλάνα τους για την ομάδα και εμένα πραγματικά με γοήτευσαν. Παρακολούθησα επίσης αγώνες της Εξέλσιορ και ενθουσιάστηκα.

Μού είπαν από την αρχή πως η Εξέλσιορ έχει μια δυνατή ομάδα και πως είναι οικογένεια. Αυτό το ένιωσα, μιας και έτυχα θερμής υποδοχής από την άφιξη μου στην Ολλανδία. Τώρα θέλω να μπω στην ομάδα το συντομότερο δυνατό και να ξεκινήσω να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα».

Για τα δύο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Εξέλσιορ, όταν αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Φορτούνα Σιτάρντ:

«Αυτά ήταν τα καλύτερα μου γκολ εκείνη τη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, μου άφησε καλή γεύση εκείνη η χρονιά στην Ολλανδία. Έπαιξε πολλά παιχνίδια και είχα καλά στατιστικά. Φέτος ελπίζω να έχω πολλά γκολ και ασίστ με την Εξέλσιορ».

Για το αγωνιστικό του προφίλ αλλά και την κατάσταση ετοιμότητας του:

«Είμαι ένας δημιουργικός εξτρέμ, που θέλει να είναι σημαντικός για την ομάδα του με γκολ και ασίστ. Έχω συμμετάσχει σε ολόκληρη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, άρα είμαι σε καλή σωματική κατάσταση. Ανυπομονώ πραγματικά να μπω στην ομάδα και να γίνω σημαντικός για αυτή».


Τελευταία νέα

Μελετιάδης και Μασλαρινός μιλούν για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ευριπίδη Μελετιάδη, και του Τεχνικού Συμβούλου, Βασίλη Μασλαρινού, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία