Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, 2025

Κύπελλο: Ο Λεβαδειακός πέρασε και από τη Λάρισα

Δημοφιλή

Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του, ο Λεβαδειακός πέρασε και από την έδρα της Λάρισας, νικώντας με 2-1 για το κύπελλο.

Στο 42΄ η υπεροχή του Λεβαδειακού μετουσιώθηκε σε γκολ με ωραίο συρτό σουτ του Συμελίδη εκτός περιοχής.

Η υπεροχή της ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος καρποφόρησε τελικά στο 82′ με κεφαλιά του Πασά και λάθος εκτίμηση της άμυνας των φιλοξενούμενων για το 1-1. Τελικά, ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το πολυπόθητο γκολ της νίκης, με τον Παλάσιος να σκοράρει από κοντά και να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

ΑΕΛ: Αναγνωστόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παντελάκης, Κοσονού, Δημηνίκος (46′ Βαρσάμης), Παπαγεωργίου (74′ Πασάς), Στάικος (60′ Σαγάλ), Ατανάσοφ (74′ Πέρες), Σουρλής, Γιούσης, Γκαράτε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν, Φίλων (75′ Λιάγκας), Κάτρης, Τσιβελεκίδης, Τσάπρας (67′ Κωστή), Τσιμπόλα, Λαμαράνα (85′ Όζμπολτ), Μανθάτης, Γκούμας (85 Παλάσιος), Συμελίδης (68′ Βήχος), Πεντρόσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ




Τελευταία νέα

Η UEFA ξεχώρισε την γκολάρα του ΠΑΟΚ! (video)

Με τις νίκες του απέναντι στη Λιλ και την Γιουνγκ Μπόις, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε σημαντικά τις πιθανότητες του για...

Στην ίδια κατηγορία