Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυνηγά τ’ όνειρό του

Δημοφιλή

Από τα βασικά στελέχη της φετινής Κ-19 είναι ο Βασίλης Γρόσδης, που αξιοποιεί και την εμπειρία της περσινής σεζόν, όταν βρέθηκε για πρώτη φορά ν’ αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ήταν βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια, που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα νέων στο πρωτάθλημα. Και την περασμένη σεζόν, βέβαια, είχε καταγράψει 20 συμμετοχές, ωστόσο οι έντεκα από αυτές ήταν ως αναπληρωματικός, μια και βασικοί στις θέσεις της μεσαίας γραμμής ήταν οι Κυριάκος Γιαξής, Χάρης Τσιγγάρας και Αχιλλέας Σαλαμούρας.

Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ (έχει ύψος 1,81 μ.), ενώ έχει κληθεί και στις «μικρές» εθνικές ομάδες. Με πατέρα, που είχε παίξει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αγάπησε από μικρός το ποδόσφαιρο. Άρχισε να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος από τα πέντε του χρόνια στα γήπεδα Νικολούδη. Συνέχισε στα τμήματα υποδομών του Άρη, μέχρι που το 2014 εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Πριν τρία χρόνια πανηγύρισε στη Λάρισα την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων Κ-15, όταν στον τελικό, παρουσία και του Γιώργου Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στη διαδικασία των πέναλτι (ο κανονικός αγώνας είχε τελειώσει 1-1). Μεταξύ των συμπαικτών του ήταν και οι Kώστας Μπαλωμένος, Αβεντίς Αβεντισιάν και Παναγιώτης Παναγιώτου, με τους οποίους συνεχίζει τα τελευταία χρόνια την κοινή τους πορεία στις ομάδες νέων του Δικεφάλου.

Πέρσι ήρθε και ο τίτλος με την Κ-19, σε μια πολύ απαιτητική σεζόν για τον Γρόσδη, που τελείωνε το Λύκειο και έπρεπε να προετοιμαστεί και για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσει ανάμεσα και στις δύο σημαντικές υποχρεώσεις του, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Έτσι, εκτός από το πρωτάθλημα με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, πέτυχε και την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Σερρών (στην ίδια σχολή με τους Κυριάκο Γιαξή και Δημήτρη Πανίδη, συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ).

Ακόμη, πέρσι τέτοιο καιρό (13 Νοεμβρίου 2019) έκανε την πρώτη-ανεπίσημη έστω-εμφάνιση του σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου, αγωνιζόμενος ως αλλαγή αντί του Δημήτρη Πέλκα στο δεύτερο ημίχρονο της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας (1-3).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία