Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξύπνησε… μνήμες ο Γκαρσία

Δημοφιλή

Ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να “φτιάξει” τους παίκτες για τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε πολύ στην ψυχολογία και θύμισε στους παίκτες του, έστω και με έμμεσο τρόπο, την προ τριετίας κλοπή του πρωταθλήματος! “Μην ξεχνάτε με ποιους παίζετε! Μπείτε στο γήπεδο και παίξτε, σα να είναι το τελευταίο σας παιχνίδι” είπε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός, στην τελευταία του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, πριν τον ημιτελικό, χωρίς βέβαια να αναφέρει ευθέως την μεγάλη κλοπή του 2018. Από εκείνη την ομάδα, βέβαια, στην αποστολή χθες ήταν μόνο Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια και Βαρέλα, ενώ Κρέσπο και Ελ Καντουρί είναι τραυματίες.

Ο “ΙΝΓΚΙ” ΨΗΦΙΣΕ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ίνγκι Ίνγκασον, που ξεκίνησε τις επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά για την ώρα δεν ολοκληρώθηκαν. Ο ατζέντης του έχει κάνει έρευνα αγοράς, κυρίως στην Αγγλία και στην Ισπανία, στο ενδεχόμενο που πάει για πώληση, αλλά ο Ισλανδός κατέστησε σαφές ότι ψηφίζει Τούμπα. Δε θέλει να φύγει…

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ... ΕΧΕΙ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μένει ελεύθερος με το τέλος της σεζόν, οπότε και θα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει, αλλά με συμβόλαιο κοντά στο νέο ταβάνι του (γύρω στις 600 χιλιάδες), ο Ελ Καντουρί θέλει να μείνει, αλλά ψάχνεται. Εκτός από τον ατζέντη του, έχει επιστρατεύσει εκ νέου τον… περίφημο Μίνο Ραϊόλα (αυτός τον έφερε στον ΠΑΟΚ), προκειμένου να του βρει ομάδα στην Ιταλία, αν χρειαστεί.

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Σίντσι Καγκάβα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι εκτός, μέχρι τώρα δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην πατρίδα του η τρέλα γι΄ αυτόν καλά κρατά. Η φανέλα του κι ότι φέρει το όνομά του κάνουν πολύ καλές πωλήσεις, αφού το ενδιαφέρον στην Ιαπωνία παραμένει υψηλό.

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Περίεργη είναι αυτή η σεζόν για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έκανε προετοιμασία, ξεκίνησε να παίζει στις 22 Νοεμβρίου κι έκτοτε μετρά 22 αγώνες. Μάλιστα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έπαιξε 6 παιχνίδια μέσα στον Απρίλιο κι ο Γκαρσία σκοπεύει να του δώσει λίγες ανάσες γιατί ο Πορτογάλος παίζει στα… κόκκινα.

* Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για να βρει ποδοσφαιριστές και το μήνυμα στους ατζέντηδες είναι να προτείνουν κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ (μείνει – δε μείνει ο Μπάμπα), χαφ και φορ. Αν το τελευταίο σημαίνει ότι θα πωληθεί ο Σφιντέρσκι ή δε θα μείνει ο Κρμέντσικ; Θα φανεί…

*Ωραία φάμπρικα άνοιξαν στον Βόλο. Όποιον έχουν για πούλημα, βάζουν τους τελάληδες να τον εμφανίζουν ως υποψήφιο για τον ΠΑΟΚ, είτε για τσιμπήσει ο ΠΑΟΚ, είτε να πουληθεί αλλού.

*Ακόμη κι αν ο Ενέα Μιχάϊ δεν προλάβει να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, το σημαντικό είναι ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του.

«ΡΕΖΕΡΒΑ» ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ

Ως ο αναπληρωματικός του Tζόρνταν Πίκφορντ βγάζει τη χρονιά στην Εβερτον ο Ρόμπιν Ολσεν. Ο προ πενταετίας γκολκίπερ του ΠΑΟΚ (το καλοκαίρι επιστρέφει στη Ρόμα, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια) έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και σε άλλα τρία για το κύπελλο, έχοντας δεχθεί συνολικά δεκατέσσερα τέρματα.

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ «ΝΤΟΥΜΙ» 

Mε την προσωπική ζωή του Ιλιε Ντουμιτρέσκου ασχολήθηκαν εκτενώς τις προηγούμενες ημέρες ΜΜΕ της χώρας του. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ρουμάνος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ (κάθισε στον πάγκο από το Φεβρουάριο του 2006 και για τους οχτώ μήνες που ακολούθησαν) έχει τέσσερα παιδιά από τους δύο γάμους του, καθώς και μια κόρη από σχέση εκτός γάμου, η οποία ζει με την οικογένειά της στην Κοπεγχάγη.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΝΟΜΠΟΑ 

Στις 9 Απριλίου ο Κρίστιαν Νομπόα έκλεισε τα 36 του χρόνια, ωστόσο η προχωρημένη-ποδοσφαιρικά-ηλικία του δεν αποτελεί εμπόδιο για να κάνει φέτος μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του. Ο κεντρικός χαφ από τη χώρα του Ισημερινού, που έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Τούμπα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15, είναι ο ηγέτης της Σότσι (δέκα γκολ, επτά ασίστ), η οποία, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του ρωσικού πρωταθλήματος, ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Ρούμπιν Καζάν και διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

TΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ

Μέσα στη βδομάδα η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να πάει σε κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και να συστήσει επιτροπή με τη συμμετοχή των τεσσάρων μεγάλων ομάδων και του Απόλλωνα Σμύρνης, για να ανιχνεύσει το έδαφος στην τηλεοπτική αγορά…

Στην πραγματικότητα, η Λίγκα θέλει να δει τις προθέσεις της NOVA και της COSMOTE TV, από την ώρα που άλλος “παίκτης” στην αγορά δεν υπάρχει.

Για το τυπικό του πράγματος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα συμβόλαια των περισσότερων ομάδων με τη NOVA λήγουν με το τέλος της σεζόν, ο Ατρόμητος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη, όπως και “άλλες μία δύο ομάδες”, όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι κι αυτά μπορούν να σπάσουν και να πάνε και οι 14 ομάδες μαζί.

Με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει μεμονωμένα οι ομάδες, η NOVA πληρώνει για το πρωτάθλημα γύρω στα 52-53 εκατομμύρια ευρώ.

Πήχης στις απαιτήσεις της Λίγκας δεν υπάρχει, είναι ωστόσο προφανές ότι για να μπει στη διαδικασία αυτή, δεν μπορεί το ποσό, που θα μοιραστούν οι ομάδες, να είναι κάτω από 60 εκατομμύρια ευρώ.

Στο θέμα αυτό θα γίνει “παιχνίδι”, καθώς η NOVA έχει πάρει αρκετά πρωταθλήματα από την COSMOTE TV, η οποία έμεινε με τα ευρωπαϊκά κύπελλα και για την ώρα έχει σίγουρη μόνη την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίγκα εκτιμά ότι η COSMOTE TV θα θελήσει να μπει και το ελληνικό ποδόσφαιρο για να κρατήσει τους συνδρομητές της κι αυτό ίσως πάει το ποσό ψηλότερα από τα σημερινά δεδομένα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος έριξε στο τραπέζι και την ιδέα της δημιουργίας της Super League TV, για να διαχειρίζεται η Λίγκα μόνη της τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά είναι δεν είναι ούτε καν σε εμβρυακό στάδιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝ ΟΨΕΙ

Ο Ντίμα Φιλίποφ δεν έπαιξε πολύ στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει ισχυρούς δεσμούς, αφού διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη. Ο 30χρονος βολεϊμπολίστας, που είναι ρωσικής καταγωγής από το Λουχάνσκ της Ουκρανίας, έπαιξε φέτος στην Ελβετία σκέφτεται να σταματήσει το βόλεϊ φέτος κι ίσως αναλάβει έναν ρόλο, κοντά στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το αρνητικό… δεκάρι του ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει η επόμενη μέρα για τον φρεσκαρισμένο ΠΑΟΚ των επτά αλλαγών μετά την ισοπαλία σαν... ήττα που...

Στην ίδια κατηγορία