Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξυλοκόπησαν ανήλικους για μια μπλούζα της ΑΕΚ

Δημοφιλή

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για το νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Αττική, με άγριο ξυλοδαρμό τριών ανηλίκων στη Νέα Ερυθραία από ομάδα περίπου 25 ατόμων. Οι Αρχές έχουν συλλάβει τρία άτομα που στην κατοχή τους είχαν και σιδερογροθιά.

Το συμβάν συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Νέας Ερυθραίας, όταν μία ομάδα νεαρών εντόπισαν τα τρία παιδιά κοντά σε ένα περίπτερο και τα ρώτησαν τι ομάδα είναι, καθώς είδαν πως ο ένας ανήλικος φορούσε μπλούζα της ΑΕΚ.

Πώς έγινε η επίθεση

Οι δράστες του οπαδικού επεισοδίου, που έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο και μηχανάκια, αμέσως άρχισαν να τους χτυπάνε με κάθε πιθανό τρόπο, ακόμα και με σιδερογροθιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Τα θύματα της επίθεσης αναζήτησαν βοήθεια σε φίλους τους που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο -με αποτέλεσμα να δεχθούν και εκείνοι χτυπήματα από τους χούλιγκανς.

Μετά από καταγγελία που έγινε από αυτόπτες μάρτυρες στην αστυνομία εντοπίστηκε λίγο μετά ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τους οποίους και συνέλαβε. Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα ξύλινο ρόπαλο, μία σιδερένια τσιμπίδα και μία σιδερογροθιά. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 16, 19 και 20 ετών, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για να δώσουν κατάθεση ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Οι τρεις ανήλικοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

πηγή: ethnos


Τελευταία νέα

Κρίσιμη μέρα για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία