Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε στα Γιάννενα

Δημοφιλή

Εμφατική νίκη με 4-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα επί του τοπικού ΠΑΣ, παίρνοντας και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στο ματς του πρώτου γύρου.

Στο 28’ ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μιλιντσεάνου εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1.

Στο 63΄ και πάλι ο Σλοβένος σκόραρε με πλασέ, δίνοντας αέρα νίκης στον ΠΑΟΚ.  Πέντε λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ βρήκε ακόμα ένα γκολ. Στο 68’, ο Άκπομ κουβάλησε την μπάλα από το κέντρο, πάσαρε στον Αουγκούστο, και ο τελευταίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.

Και στο 89΄ ο Ακπομ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Γιάννενα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (Λώλης 71’), Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ (Τριάδης ), Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Γκαρντάβσκι (Σιόντης 71’), Μορέιρα (Μίνα 59’), Μιλιντσεάνου (Μπρένερ 71’).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Mιχάι, Κρέσπο (Ίνγκασον 65’), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (Σβαμπ 74’), Τσιγγάρας, Μουργκ (Μπίσεσβαρ 59’ ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία