Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

«Ξέρω καλά τι μπορεί να κάνει ο Κωνσταντέλιας»

Δημοφιλή

Ο Κώστας Κουλιεράκης πέτυχε το 2-0 σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο του ντέρμπι, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στη μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στη φάση του 1-0.

Ειδικότερα, είπε: «Ξέρω καλά τι μπορεί να κάνει ο Κωνσταντέλιας και θα τον δείτε κι εσείς σε ακόμη σημαντικότερες στιγμές. Πανηγύρισα και τα δύο γκολ που βάλαμε, ειδικά το πρώτο εκεί όπου ο Κωνσταντέλιας έκανε μια καταπληκτική ενέργεια. Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια που εύχομαι να είναι ανάλογη με την σημερινή επιτυχία. Μπήκαμε με ενέργεια, με πάθος, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και είμασταν αποφασισμένοι. Ήταν δίκαιη η επιτυχία μας και στο δικό μου γκολ πανηγύρισα όπως ήταν φυσικό γιατί βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Η δουλειά μου είναι να φυλάω την άμυνα, εφόσον τυχαίνει όμως και σκοράρω είναι… καλοδεχούμενο. Έχουμε δείξει από τα προηγούμενα παιχνίδια τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Συνεχίζουμε”.

 


Τελευταία νέα

Kωνσταντινίδης: «Ετσι επιλέγονται κάθε φορά οι παίκτες για την αρχική ενδεκάδα»

Σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη διαχείριση του ρόστερ από παιχνίδι...

Στην ίδια κατηγορία