Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκούραση; Όχι για όλους

Δημοφιλή

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη σε διακοπές, ωστόσο κάποιοι άλλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι ν’ απολαύσουν την ξεκούραση τους.

Ο επόμενος μήνας θα είναι “καυτός” για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, καθώς θα δώσει το “παρών” στο Euro, έχοντας συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας, ενώ στην αποστολή της Τσεχίας βρίσκεται και ο Μάικλ Κρμέντσικ, έστω κι αν ο τελευταίος δεν λογίζεται πλέον ως παίκτης του ΠΑΟΚ, μια και ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του από την Κλαμπ Μπριζ.

Την ίδια ώρα, υποχρεώσεις με την Εθνική έχουν και οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Χρήστος Τζόλης, καθώς βρίσκονται στις κλήσεις του Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Η “γαλανόλευκη” θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας το Βέλγιο (03/06) στις Βρυξέλλες και τη Νορβηγία (06/06) στη Μάλαγα, ενώ ο Γερμανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Πέλκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο Conference League

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League σταμάτησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους παίκτες του Δικεφάλου να...

Στην ίδια κατηγορία