Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η επιχείρηση αφύπνιση

Δημοφιλή

Ωριαίο video περιείχε η σημερινή (11/4) προπόνηση του ΠΑΟΚ Mαteco, με τον Άρη Λυκογιάννη να προσπαθεί να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Την ανάγκη επιστροφής της ομάδας στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κόουτς Λυκογιάννης, στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco ανέλυσε για περισσότερο από μία ώρα τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στη Λάρισα και αμέσως μετά, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών Oscar, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena (16/4 στις 17:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Εκτός προπονήσεων είναι μόνο ο Απόστολος Ρούμογλου. Ο 18χρονος φόργουορντ ακολουθεί συντηρητική αγωγή λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει (σπονδυλόλυση) και θα παραμείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena το απόγευμα της Τρίτης (12/4)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει εκτός ο Μπάμπα

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία