Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν με φιλοδοξίες

Δημοφιλή

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, απόντων των ξένων παικτών.

Ο κόουτς Λυκογιάννης υποδέχθηκε στο γήπεδο 10 Έλληνες καλαθοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τους Γιώργο και Μιχάλη Καμπερίδη, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Τολιόπουλο, Αντρέα Χριστοδούλου, Αντώνη Καραγιαννίδη, Απόστολο Ρούμογλου, τους εφήβους Στράτο Καλλιοντζή και Πρόδρομο Ταχυρίδη, αλλά και τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Νίκος Καμαριανός θα ενσωματωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Derek Ogbeide.

«Μοναδικός στόχος αυτή στιγμή είναι να δουλέψουμε όσο πιο έντονα και πιο σκληρά γίνεται, προκειμένου να βρούμε τους απαιτούμενους ρόλους και την απαιτούμενη χημεία και να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία θα μάχεται και θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Ολοι είμαστε εδώ, είμαστε αρκετά φιλόδοξοι και πεινασμένοι, αλλά και αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Αρης Λυκογιάννης. Αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και πάλι στο γήπεδο, τόνισε: «Είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, να παίξουμε ξανά με τον κόσμο, πολύ περισσότερο σε αυτό εδώ το γήπεδο που όλοι γνωρίζουμε ότι θα μας δώσει μία έξτρα ώθηση».

Προηγούμενο άρθροΗ νέα ομάδα του Κλάους
Επόμενο άρθροΝα επιστρέψει στην κορυφή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία