Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκίνημα με ήττα για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, τον Άλιμο ΝΑΣ από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 7-12.

Το πρώτο οκτάλεπτο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με την Ντόνα-Τσιάκα και σε δεύτερο χρόνο έκανε το 2-2 με την Καρυπίδου Σ. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 2-4. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ έβαλε και πάλι πρώτος γκολ μειώνοντας την διαφορά στο ένα τέρμα. Οι «ασπρόμαυρες» κάνοντας καλή άμυνα εξουδετέρωσαν τις επιθέσεις των αντιπάλων τους και ισοφάρισαν με το γκολ της Φραγκιά σε 4-4. Το δεύτερο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 4-5.

Στην επανάληψη, ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με τον Δικέφαλο να πιέζει και να σκοράρει δύο τέρματα με τις Καρυπίδου Σ. και Φραγκιά. Οι φιλοξενούμενες έχοντας ευστοχία έφεραν την αναμέτρηση στο 6-9. Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο έπεσε ο ρυθμός, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει δίχτυα με το εύστοχο πέναλτι της Καρυπίδου Β. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 7-12.

Στην 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, με την ΑΝΟ Γλυφάδας.


Τελευταία νέα

Η επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο Conference League

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League σταμάτησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους παίκτες του Δικεφάλου να...

Στην ίδια κατηγορία