Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Δημοφιλή

Όλα έτοιμα είναι για τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με τη διοργανώτρια χώρα να ανοίγει τον χορό, στην αναμέτρηση κόντρα στο Εκουαδόρ, με τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου να ξεκινά. Πρόκειται για ένα Μουντιάλ που έχει σηκώσει «σκόνη», ίσως περισσότερη από κάθε άλλο στην ιστορία, μιας και για πρώτη φορά αυτό διεξάγεται χειμερινούς μήνες, στο ενδιάμεσο της σεζόν και όχι μετά το τέλος της.

Παράλληλα υπάρχουν και οι πληροφορίες που θέλουν χιλιάδες εργάτες να έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια στα έργα ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης, αλλά και οι ιδιαίτερες συνθήκες, όσον αφορά το τι είναι επιτρεπτό και τι όχι, με βάσει τους νόμους της Αραβικής χώρας.

Η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στη διοργανώτρια Εθνική ομάδα του Κατάρ και το Εκουαδόρ έχει οριστεί για τις 18:00 και είναι το μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής (20/11). Στον όμιλο παράλληλα υπάρχουν και οι Ολλανδία, Σενεγάλη, που φαντάζουν τα φαβορί για τα δύο εισιτήρια των νοκ- άουτ.


Τελευταία νέα

Διοργανώνει φιλανθρωπικό ματς ο Έκονγκ

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε προ λίγων ημερών στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της...

Στην ίδια κατηγορία