Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ξεχωρίζει στην… παρακμή

Δημοφιλή

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κανίς από τον Πανσερραϊκό και τον αφήνει δανεικό στους Σερραίους μέχρι το καλοκαίρι για να τους βοηθήσει να ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα και να βοηθηθεί κι ο ίδιος.

Παρακολουθώντας λίγο την κατηγορία, αν υπάρχουν δύο τρεις παίκτες, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν ομάδες επιπέδου ΠΑΟΚ, ο ένας θα ήταν ο Κανίς. Δεν μου κάνει εντύπωση που τον απέκτησε, είναι ένας 25χρονος Μαροκινός (Ιταλός, στην ουσία) που ξεχωρίζει.

Παλιότερα υπήρχαν περισσότεροι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλού επιπέδου ομάδες. Σήμερα αυτοί είναι ελάχιστοι κι αυτό μαρτυρά το τραγικό ποδοσφαιρικό επίπεδο της Σούπερ Λιγκ 2, ένα απαξιωμένο και παρηκμασμένο πρωτάθλημα.

Αν δεν ασχοληθεί με το θέμα η Σούπερ Λίγκα να το πάρει υπό τη σκέπη της, σε λίγα χρόνια Έλληνες παίκτες θα βγαίνουν μόνο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του ΟΣΦΠ και του Παναθηναϊκού.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία