Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ξανά στο ποιοτικό ποδόσφαιρο»

Δημοφιλή

Ο Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να νικά τον Παναθηναϊκό, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

«Μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό παίζαμε με τη μισή ομάδα κάθε τρεις ημέρες απέναντι σε φρέσκες ομάδες. Τώρα επέστρεψαν φρέσκοι παίκτες και για εμάς. Δείχνουμε ότι επανερχόμαστε στο να παίζουμε ποιοτικά» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα.

Ερωτηθείς για τον τελικό του Σαββάτου, τόνισε: «Δεν είναι μόνο το τρόπαιο. θα μπούμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τα όσα πετύχαμε, δεύτερη θέση, κατάκτηση κυπέλλου, προημιτελικά στο Conference League».

Οσο για τον Γιοβάνοβιτς, είπε: «Σέβομαι απόλυτα τον Γιοβάνοβιτς και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Κάνει τρομερή δουλειά στον Παναθηναϊκό. Του ζητάω συγνώμη για την αντίδραση που είχα στο ματς στην Αθήνα με κάποιους οπαδούς που ήταν πίσω απ’ την εξέδρα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Μιλήσαμε μετά. Του ζήτησα συγγνώμη. Μου μίλησε για τον πατέρα μου και είπε μακάρι στα 77 χρόνια μας να προπονούμε και εμείς. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω σε 2-3 χρόνια, ίσως να γυρνάω όλο τον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία