Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξανά στο πλευρό του ΟΣΦΠ ο Αυγενάκης!

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ) ο Λευτέρης Αυγενάκης παραχώρησε μία συνέντευξη στο διαδίκτυο, με τον Υφυπουργό Αθλητισμό να κάνει ξεκάθαρη επίθεση στον ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχίζει να προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, καθώς αναφέρθηκε στην επαγγελματική διαιτησία, για την οποία η Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει προσλάβει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι για την επαγγελματική διαιτησία οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», με πρώτο τον Καραπαπά, δηλώνουν με σιγουριά ότι θα πραγματοποιηθεί, και από την πλευρά του ο υφυπουργός ότι περιμένει την πρόταση του συνεταιρισμού, πριν μιλήσει με την ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκινά από τους παράγοντες που προτάσσουν το «εγώ» τους, και λιγότερο ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το VAR έχει βελτιώσει την κατάσταση κι έχει κλείσει έναν μεγάλο κύκλο συζήτησης. Είναι και η επαγγελματική διαιτησία, που έχουμε ψηφίσει και περιμένουμε την επίσημη πρόταση της Super League 1. Μετά θα συζητήσουμε με την ΕΠΟ».


Τελευταία νέα

Το άγχος της ΕΠΟ για την UEFA και τον τελικό

Ο τελικός που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου θ’ αλλάξει ημερομηνία έπειτα από την απόφαση της Super League...

Στην ίδια κατηγορία