Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Monday, April 13, 2026

Ξανά στα γήπεδα ο Χατσερίδης

Δημοφιλή

Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν ο ΠΑΟΚ έφερνε στη Θεσσαλονίκη τον Εβγέν Χατσερίδη, προκειμένου να δυναμώσει τη γραμμή άμυνας του.

Ωστόσο, ο Ουκρανός δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί και να ενσωματωθεί στον Δικέφαλο και έτσι η μεταγραφή δεν βγήκε.

Από τότε ακολούθησε μια πτωτική πορεία στην καριέρα του διεθνούς Ουκρανού στόπερ. Μέχρι σήμερα είχε αρκετά διαλείμματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μια θητεία στην Ντιναμό Μπρεστ.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χατσερίδης είχε ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ της Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο, αποφάσισε να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ενταχθεί στην Αβάνγκαρντ Λοζόβα που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Ουκρανίας.

Όλα αυτά ενώ πέρσι τον Γενάρη είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά τη θητεία του στην Στουρμ Ιβάνκιβ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Καμία πίεση στον Ράζβαν

Eίναι σαφές πως κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν θα πιέσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου να γυρίσει άμεσα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία