Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξανά πρόβλημα με τον Γκρίφιν

Δημοφιλή

Με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι του Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση ξεκίνησε η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ Mαteco.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Με προφανή στόχο την ανασύνταξη της ομάδας και την επιστροφή της σε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θετικά αποτελέσματα, ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco αυτή την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά και δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Την Τετάρτη (26/1 στις 17:00) είναι προγραμματισμένος ο εξ αναβολής αγώνας με τον Ιωνικό, ενώ το ερχόμενο Σάββατο το παιχνίδι με το Λαύριο MEGABOLT (29/1 στις 17:00), με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ακολούθησε προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική. Στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι ο Malcolm Griffin.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με προπόνηση στο PAOK Sports Arena το πρωί της Τρίτης, ενώ αμέσως μετά είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία