Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξανά με κόσμο το Παλατάκι

Δημοφιλή

Μετά από 18 μήνες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να βρεθούν και πάλι στο Παλατάκι. Για την ακρίβεια, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αυριανή (17.00) φιλική αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η είσοδος των φιλάθλων-κατόχων διαρκείας θα γίνει κατ΄ εξαίρεση μόνο για τον αγώνα της Παρασκευής από την κεντρική είσοδο του γηπέδου (VIP).

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Κολοσσό και την επιστροφή του κόσμου, ο κόουτς Λυκογιάννης τόνισε: «Είναι πολύ καλό που θα δούμε κόσμο και πάλι στο γήπεδο. Ο λόγος για τον οποίο είμαστε στο χώρο αυτό, είναι γιατί είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τον κόσμο. Το μπάσκετ θέλει κόσμο και κοινό στις εξέδρες γήπεδο, πολύ περισσότερο για την δική μας την ομάδα που ξέρουμε τι δύναμη μπορεί να δώσει ο κόσμος στους παίκτες. Είναι ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία για τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία