Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξανά χαμός στη Super League 2

Δημοφιλή

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως προσέφυγε στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά του κύρους των εκλογών, όπου ο Πέτρος Μαρτσούκος εξελέγη πρόεδρος, εξέδωσε ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δήλωση προέδρου ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη.

Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2.

Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του.

Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν. Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε.»


Τελευταία νέα

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου!

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και...

Στην ίδια κατηγορία