Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Κρύος» τελικός, «κρύος» ΠΑΟΚ, νταμπλ η ΑΕΚ

Δημοφιλή

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 6΄(!) με αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ρότα), ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από την ΑΕΚ, που πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου, κάνοντας νταμπλ τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 5΄, όταν ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτάρσκι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρότα ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Τάισον και δικαιολογημένα ο Μπριχ απέβαλλε τον αμυντικό της ΑΕΚ. Στο 11΄ ο Σβαμπ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Στάνκοβιτς έσωσε την εστία του στο σουτ του Σάστρε.

Στο 26΄ η Ενωση κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, και μετά από καραμπόλες η μπάλα στρώθηκε στον Μουκουντί, που παραβίασε την εστία του Κοτάρσκι.

Στο 30΄ ο Στάνκοβιτς κατάφερε να εξουδετερώσει την κεφαλιά του Σβαμπ, ενώ στο 38΄ το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε άουτ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στο 42΄, όταν το σουτ του Σάστρε βρήκε στα δοκάρια της εστίας του Στάνκοβιτς.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Αουγκούστο επιχείρησε σουτ, που έφυγε άουτ, ενώ στο 66΄ η κεφαλιά του Ζίβκοβιτς έφυγε πάνω από την εστία του Στάνκοβιτς. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είχε θετική επέμβαση και στο 74΄, όταν σταμάτησε το σουτ του Τάισον. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον ΠΑΟΚ στο 76΄, όταν ο Αουγκούστο σούταρε άουτ, αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ενώ στο 88΄ ο Στάνκοβιτς έδιωξε το σουτ του Τζίμα.

Και στις καθυστερήσεις ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (60΄ Σιντιμπέ), Πινέδα (60΄ Γιόνσον), Ελίασον (81΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (86΄ Φερνάντεζ), Τσούμπερ, Γκαρσία (60΄ Αμραμπατ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (62΄ Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κουλιεράκης (85΄ Κεντζιόρα), Ρ. Σοάρες (62΄ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Σβαμπ (77΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (85΄ Τζίμας), Τάισον, Τόμας.


Τελευταία νέα

Στενό μαρκάρισμα Ρουμάνων σε ΠΑΟΚ

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε η ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική των...

Στην ίδια κατηγορία