Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρίσιμη μέρα για δύο

Δημοφιλή

Μετά από συνεχόμενες συμμετοχές το τελευταίο χρονικό διάστημα, όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με την εθνική Ισλανδίας, ο Ινγκι Ινγκασον δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Αρη εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο. Στη χθεσινή προπόνηση ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έκανε ένα κομμάτι με τους συμπαίκτες του και μετά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η απάντηση στο ερώτημα αν θα τεθεί ή όχι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό θα δοθεί στη σημερινή προπόνηση, που έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 στο γήπεδο της Τούμπας. Πάντως, αν ο Ινγκασον δεν νιώσει έτοιμος, ο Γκαρσία δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, κι ας ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κρέσπο (αποχώρησε με θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο δεξί δικέφαλο από το ματς με τον Αρη, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες). Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να έχει τον Ινγκασον για τη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ και αυτό θα παίξει ρόλο στις τελικές επιλογές του για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έμεινε χθες στο σπίτι με πυρετό, ωστόσο το πρώτο τεστ που έκανε για κορονοϊό ήταν αρνητικό. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι απώλεια αν ο Ζίβκοβιτς δεν παίξει αύριο, μια και ο διεθνής παίκτης διανύει περίοδο φόρμας.

Στα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας ήταν το γεγονός ότι ο Ενέα Μιχάι, για πρώτη φορά με τον σοβαρό τραυματισμό του, συμμετείχε σε ένα τμήμα της προπόνησης και στη συνεχεία ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται και οι ανέτοιμοι Καγκάβα και Περέιρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα χάντμπολ

Την προετοιμασία του για τον πρώτο, εκτός έδρας, ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ (27/04, 18:00), ξεκίνησε το τμήμα Χάντμπολ ανδρών...

Στην ίδια κατηγορία