Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρίνεται το μέλλον του στην Παλμέιρας

Δημοφιλή

Λίγο η μέτρια εκκίνηση της Παλμέιρας στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες), αλλά κυρίως η δημόσια κριτική, που άσκησε ο Αμπέλ Φερέιρα στη διοίκηση της ομάδας έχουν οδηγήσει σε μεγάλη κρίση τις μεταξύ τους σχέσεις.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την κριτική που άσκησε στην διοίκηση της Παλμέιρας για την μεταγραφική ενίσχυση που δεν πραγματοποιήθηκε, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τον πρόεδρο του συλλόγου από το Σάο Πάολο να δίνει την απάντησή του στον Φερέιρα.

Ο Μαουρίσιο Γκαλιότε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας, σημείωσε ότι οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα δεν βοηθούν κανέναν στην Παλμέιρας, τονίζοντας ότι την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Παλμέιρας για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού: «Η δήλωσή του δεν βοηθάει σε κάτι, γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Δεν βοηθάει τους αθλητές την διοίκηση και τους οπαδούς. Αποκάλυψε καταστάσεις που τις διαχειριζόμαστε. Θέλω και εγώ μια αήττητη ομάδα, αλλά προς το παρόν χρειάζεται ισορροπία και ο Αμπέλ το γνωρίζει αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ΠΑΟΚ»

Ορμώμενος από τα 98 έτη που κλείνει τη σημερινή (20.04) μέρα ο ΠΑΟΚ απέχοντας μόλις δύο από τη συμπλήρωση...

Στην ίδια κατηγορία