Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρέσπο: «Όταν μπαίνεις στην γεμάτη Τούμπα…»

Δημοφιλή

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε το περασμένο διάστημα στην δημοφιλή ισπανική εφημερίδα «AS» που έδωσε στη δημοσιότητα νέα κομμάτια της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε.

Σε ένα από αυτό ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ μιλάει για τη γεμάτη Τούμπα και το συναίσθημα που αυτή του δημιουργεί, καθώς και για την έλλειψη του κόσμου την περασμένη σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Συνήθιζα να αλλάζω ομάδες σχεδόν κάθε χρόνο. Ήταν κάτι συνηθισμένο για μένα, οπότε δεν περίμενα να αγωνιστώ για πέντε σεζόν στο ίδιο κλαμπ και λιγότερο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Σε αθλητικό επίπεδο, είναι σημαντικό να έχεις μια συνέχεια», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κρέσπο, ο οποίος έχει σημειώσει με αρκετή δόση χιούμορ πως: «Έχω περισσότερες φωτογραφίες με το Κύπελλο Ελλάδας παρά με την γυναίκα μου».

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα δεν είχε κερδίσει τίτλο, οι οπαδοί αλλά και εμείς το ζήσαμε πολύ έντονα», θυμάται ο Κρέσπο, ο οποίος κέρδισε ξανά το Κύπελλο το 2018 και το 2019, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ: «Ο σύλλογος δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα για 34 χρόνια και ήμασταν αήττητοι εκείνη την σεζόν. Κερδίσαμε επίσης το Κύπελλο και κάναμε το νταμπλ κάτι που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ. Ήταν πολύ ωραίο» .

Σε αυτήν την ιστορική σεζόν 2018/19, ο Κρέσπο μοιράστηκε πολλές στιγμές με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας: «Ήμασταν πάντα μαζί και αστειευόμασταν πολύ με τους ανθρώπους του συλλόγου. Τους είπαμε ότι έπρεπε να έρθουμε εμείς για να αλλάξουμε την ιστορία. Ήταν μια πολύ σκληρή εποχή ψυχολογικά για εμάς. Έπρεπε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι για να μην κάνουμε κανένα λάθος. Η ολοκλήρωση με το νταμπλ απλά ήταν υπέροχη», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε στα χέρια του μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ: «Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Είναι μια ιστορική ομάδα και ήταν στην πρώτη κατηγορία τότε. Ήταν μια εξαιρετική προσφορά, αλλά ο ΠΑΟΚ έκοψε κάθε συζήτηση. Η Βαγιαδολίδ έδωσε ένα μεγάλο ποσό για εμένα. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι δεν θα δεχτούν καμία προσφορά για μένα. Θα ήταν δύσκολο για κάποιον να φτάσει σε αυτήν την πρόταση. Είμαι περήφανος που ανήκω σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ που είναι τόσο έντονος συναισθηματικά. Αισθάνομαι αγαπητός και κερδίζουμε τίτλους. Όλα είναι πολύ θετικά εδώ».

Ο Κρέσπο παραδέχθηκε πως του λείπει ο κόσμος από τις κερκίδες της Τούμπας, κάνοντας λόγο για τον 12ο παίκτη της ομάδας: «Υπό κανονικές συνθήκες, η χωρητικότητα του σταδίου μπορεί να φτάσει τους… 30.000 θεατές. Αυτή τη σεζόν αγωνιστήκαμε χωρίς τον κόσμο μας και δεν μου άρεσε καθόλου. Έχουν αποδείξει ότι είναι ο 12ος παίκτης για εμάς. Μου έλειψαν ιδιαιτέρως γιατί με την παρουσία τους στο γήπεδο, νιώθω πιο συγκεντρωμένος. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, το βλέπεις γεμάτο, βλέπεις πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, σε κάνει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Παράλληλα, στάθηκε και στις κρίσεις που αντιμετώπισε η ομάδα, υπογραμμίζοντας πως: «Έχω πια την εμπειρία. Έχω περάσει τέτοιου τύπου κρίσεις. Οι οπαδοί αγαπούν το κλαμπ και ίσως καμιά φορά ξεχνούν ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μας επηρεάζουν. Ένιωσα άσχημα που ήταν θυμωμένοι μαζί μας γιατί έχουμε πετύχει ιστορικά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Ζήτησα απλώς να εκτιμήσουν συνολικά την κατάσταση, όλη τη σεζόν, και ο χρόνος απέδειξε πως σωστά έπραξα καθώς κερδίσαμε το Κύπελλο».

Μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε πως ο Ουρουγουανός ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή τα ηνία της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν το σκέφτηκε και πολύ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του ΠΑΟΚ: «Δούλεψε μέχρι τέλους, κέρδισε έναν τίτλο και αποδείχθηκε έτοιμος να συνεχίσει…» ενώ τόνισε χαρούμενος με την επιστροφή Λουτσέσκου υπό την προϋπόθεση να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Μουκουντί

Ατομικό έκανε ο Αρόλντ Μουκουντί στην προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Καμερουνέζο στόπερ να παραμένει εκτός ενόψει του ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία