Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κράξιμο Λουτσέσκου σε Ρουμάνους

Δημοφιλή

Σκληρή κριτική για την Εθνική Ρουμανίας και το ποδόσφαιρο της χώρας γενικότερα έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν πήγα στον αγώνα της Εθνικής, είχα κάτι άλλο να κάνω. Δεν έχω δει κανέναν από τους αγώνες γιατί είμαι σε διακοπές. Ζω μια διαφορετική πραγματικότητα πλέον, με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό που κάνω, τι συμβαίνει με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο πατέρας μου μάλλον έχει άλλα συναισθήματα, τον ευχαριστεί να βλέπει τους αγώνες της Εθνικής. Σε εμένα αυτό δεν ισχύει, δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Είχαμε πολλούς αγώνες, νομίζω ότι είμαστε μια από τις πέντε ομάδες με τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Αν παρακολουθήσω έναν αγώνα, το κάνω για κάποιον από τον οποίο θα μάθω κάτι, όπως τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στη Ρουμανία, αλλά επιτρέψτε μου να επιλέγω το τι θα δω και τι όχι.

Ο πατέρας μου είναι μεγάλος, μένει πολλές ώρες στο σπίτι, και είναι μια ευχαρίστηση να βλέπει τους αγώνες. Τελικά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.

Δεν είμαι παθιασμένος με την Εθνική. Προπόνησα την Εθνική, είμαι Ρουμανός και νομίζω ότι ως Ρουμάνος αφήνω ένα καλό όνομα για τη χώρα όπου πηγαίνω. Στην Ελλάδα, το Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία».

Για τις διακοπές του:

«Πέρασα τρεις μέρες στη Μαρμπέγια, τρεις μέρες στη Ρώμη. Τι θα έκανα στη Μαρμπέγια; Θα παρακολουθούσα την Εθνική αντί να μείνω με τη γυναίκα μου, ειδικά μετά από μια τόσο κουραστική δουλειά. Προτίμησα να είμαι μαζί της.

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Ρουμανίας:

«Δεν με εκπλήσσει το πού βρίσκεται Ρουμάνια. Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει τα παιχνίδια, δεν θα άλλαζε η κατάσταση. Δεν έχουμε δυνατό πρωτάθλημα, επειδή υπάρχουν απομεινάρια από τα όσα είχαν γίνει στο παρελθόν.

Είναι ανεπίτρεπτο να εξαφανίζονται ομάδες που έπαιξαν στο Champions League για ένα ή δύο χρόνια.

Έρχομαι στους παίκτες. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες, αλλά είναι προφανές ότι δεν έχουν τον απαραίτητο χαρακτήρα. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής δεν έχει συνηθίσει να παλεύει με τις δυσκολίες».


Τελευταία νέα

Οι «ασπρόμαυροι» αριθμοί κόντρα σε Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του για τα Play Out της Basket League από το Παλατάκι, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα...

Στην ίδια κατηγορία