Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Kραϊόβα για Μιτρίτσα και Βαρέλα

Δημοφιλή

Ψηλά ανεβάζει τον πήχη η Κραϊόβα ενόψει της ερχόμενης σεζόν, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αρχίσει το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Ρουμάνος εξτρέμ του Δικεφάλου έχει αγωνιστεί στην Κραϊόβα, από την οποία αποχώρησε το 2019 με προορισμό της New York Fc.

«Αν έχουμε την ευκαιρία, είναι φυσιολογικό ο Μιτρίτσα να είναι λύση. Είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας που ξέρουμε. Τον εκπαίδευσα και στη Σαουδική Αραβία. Σίγουρα θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο παίκτη» είχε δηλώσει ο τεχνικός της Κραϊόβα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ.

Ο δανεισμός του Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται, ενώ το συμβόλαιό του με την αμερικανική ομάδα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο.

Η Κραϊόβα έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα Ο κεντρικό αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρουμανία με τις φανέλες των Βασλούι και Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία πήρε μεταγραφή στους «ασπρόμαυρους».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία