Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κούρτιτς: «Να διαγράψουμε τα λάθη μας»

Δημοφιλή

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τον Δικέφαλο στη συνέχεια.

Ακόμη ο Σλοβένος χαφ έκανε τον δικό του απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ:

«Είναι μία δύσκολη σεζόν. Είμαι όμως σίγουρος ότι τα πράγματα για εμάς θα αλλάξουν. Νομίζω πως εξελισσόμαστε και θα πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη δουλειά και να διαγράψουμε τα λάθη μας, απλά συνεχίζοντας να αγωνιζόμαστε όπως στους τρεις τελευταίους αγώνες μας».

Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα: 

«Ήρθα εδώ για να αναλάβω κάποιες ευθύνες για την ομάδα, για τον εαυτό μου, να προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό για την ομάδα, για τον προπονητή και τους βοηθούς του, για τον κόσμο».

Για αυτό που χρειάζεται να έχει ο ΠΑΟΚ και για τους στόχους της ομάδας: 

«Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, θα πρέπει να έχουμε δυνατή νοοτροπία, να είμαστε ήρεμοι, να μην έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και σωστής νοοτροπίας, συγκέντρωσης, γιατί πλέον όταν παρουσιάζεσαι πολύ χαλαρός τιμωρείσαι άμεσα. Φυσικά, πάντα πρέπει να κυνηγάμε τις νίκες γιατί αυτό δεδομένο όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, πιο συγκεντρωμένοι, να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε και να χρησιμοποιήσουμε όσο περισσότερους νεαρούς παίκτες και παραπάνω ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Στο τέλος της σεζόν θα είμαστε ικανοποιημένοι, τα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα θα έρθουν».

Για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών:

«Όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται απλά αυτοπεποίθηση και πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουν».

Για την κριτική που έχει δεχθεί η ομάδα:

“Είμαστε ομάδα και μαζί θα διανύσουμε το μονοπάτι μας και σε αυτό το μονοπάτι θα πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί σε αυτό τον δρόμο υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όπως είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η διαδρομή μας πρέπει να είναι ευθεία, χωρίς να επηρεαζόμαστε από τους αντιπάλους, αλλά και το τι θα γράψει και θα πει κανείς”.

Για αυτά που ξεχωρίζει από το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Η Ισπανία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις και να πάρεις παραδείγματα επίσης από ομάδες όπως η Κροατία που έχει μεγάλη εμπειρία και πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Και δεν ξέρω ίσως η Ιαπωνία και αυτού του είδους τις μικρές ομάδες. Μου αρέσει πολύ ο Μουσιάλα, από την Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ καλός».

Για την παρουσία του συμπαίκτη του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς: 

«Ακόμα και εδώ έδειξε πολύ καλή αμυντική δουλειά. Μπορεί απ’ έξω να μην φαίνεται τόσο πολύ αλλά από μέσα μπορείς να δεις ότι δουλεύει πραγματικά πολύ στην άμυνα. Και στο Μουντιάλ είμαι σίγουρος ότι έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σήμερα στη Σερβία».

Η πρόβλεψη του για το Μουντιάλ: 

«Nομίζω η Κροατία θα πάει μακριά, θα είναι νομίζω στην τετράδα. Επίσης η Γαλλία, η Πορτογαλία και ίσως η Ολλανδία. Οι μεγάλες ομάδες είναι φτιαγμένες για μεγάλα παιχνίδια και ποτέ δεν ξέρεις, Γαλλία ή Ολλανδία για τελικό και για να κερδίσουν το τρόπαιο».


Τελευταία νέα

Είναι δυνατόν να μην αποκτηθεί και πάλι ένας τουλάχιστον ταχυδυναμικός χαφ;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και πιο ταχυδυναμικούς παίκτες....

Στην ίδια κατηγορία