Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Κούρτιτς: «Δεν το ανέχομαι αυτό»

Δημοφιλή

Τρομερές ατάκες από τον Γιάσμιν Κούρτιτς μετά το τέλος της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, με τον Σλοβένο χαφ να δίνει εξηγήσεις για την γιούχα που άκουσε και τον εκνευρισμό που έβγαλε, τονίζοντας ότι δέχεται κάθε προσβολή, αρκεί να μην… ακουμπάει την οικογένειά του.

Ο Κούρτιτς ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, ζητώντας την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ για να γυρίσει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα δίνει το 150% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος χαφ του ΠΑΟΚ:

«Δέχομαι κάθε προσβολή, μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει για εμένα προσωπικά, είναι κάτι που μπορώ να το αποδεχτώ και πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη μέσα στο παιχνίδι και στις καλές και στις κακές στιγμές, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ να «ακουμπάει» κάποιος την οικογένειά μου την γυναίκα μου και τον γιο μου.

Δεν μιλάω για όλους τους οπαδούς, μιλάω για ένα κομμάτι. Από την πρώτη μέρα που ήρθα δίνω το 120% και θα το κάνω μέχρι το τέλος. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα αποδεχθώ, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Δεν έχω καμία πρόθεση να μαλώσω με κανέναν, είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ από ένα μικρό κομμάτι να βρίζει την οικογένειά μου.

Από εδώ και πέρα θα δώσω το 150% τον δυνατοτήτων μου, ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να το περάσουμε όλοι μαζί. Πάντα θα σέβομαι τους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειαζόμαστε και εμείς σεβασμό και στήριξη.

Νομίζω ότι είναι πολύ ανθρώπινο, είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο και θέλω να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτή τη φάση. Δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω καμία κόντρα, ζήτησα από την ομάδα να μιλήσω για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα».

Τελευταία νέα

«Τα δεδομένα έχουν αλλάξει»

Για το φιλικό με την Ασντόντ, την προετοιμασία στην Κύπρο και τις διαφορές αυτής σε σχέση με την αντίστοιχη...

Στην ίδια κατηγορία