Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κουλιεράκης: «Διαφορετικός ο φετινός ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για την πορεία της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αλλά και τα όσα μαθαίνει από τους εμπειρότερους συμπαίκτες του μίλησε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κουλιεράκης, μετά το φιλικό με τη Χρόνινγκεν, στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου έθεσε το στόχο της παραμονής στη πρώτη ομάδα, υπογραμμίζοντας επιπλέον την πεποίθηση του πως η ομάδα θα είναι καλύτερη σε σχέση με τη περσινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συνεργασία με τον Κρέσπο την περασμένη σεζόν, αλλά και τον Ίνγκασον: 

«Και οι δύο είναι φοβεροί παίκτες, φοβερές προσωπικότητες με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαστε μαζί με τον Ίνγκι πλέον, μέσα στον αγώνα και εκτός γηπέδου με βοηθάει πάρα πολύ, καθημερινά, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν».

Για τον στόχο του:

«Να βγάλουμε τώρα μια καλή προετοιμασία, υγιής, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα».

Όσο για τον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε μια νεανική ομάδα, πιστεύω θα έχουμε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή ένταση, πιο πολλά τρεξίματα, θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι».

Με αφορμή το γκολ του Κωνσταντέλια με τον οποίον είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, είπε:

«Με τον Κωσταντέλια είμαστε από την Κ15 μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και παίζουμε συμπαίκτες, μαζί στην πρώτη ομάδα, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι. Είμαστε μαζί στην προετοιμασία, είναι πολύ καλός μου φίλος. Και όταν σκοράρει αυτός ή κάνει κάποια καλή ενέργεια είμαι πολύ χαρούμενος εγώ».


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία