Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Κούφιες» υποσχέσεις και «θα» από τον υπουργό

Δημοφιλή

Στην συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, δεν συζητήθηκε μόνο το θέμα αλλαγής της χρήσης του Αλεξανδρείου. Εκπρόσωποι της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ζήτησαν από τον υπουργό να κάνει κάτι με το θέμα της αναδιάρθρωσης της Α1. «Κινδυνεύουν να πέσουν κατηγορία ιστορικά σωματεία όπως ο Άρης κι ο ΠΑΟΚ», του είπαν. Ζήτησαν με λίγα λόγια να ανέβουν δυο ομάδες από την Α2 αλλά να μη πέσει καμία στην Α2 για την σεζόν 2019-20.

Ο Αυγενάκης δεν ήθελε να τους χαλάσει… χατίρι. «Θα το κάνουμε», τους είπε. Φέρεται μάλιστα να επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον Β. Γαλατσόπουλο προκειμένου να του ζητήσει να «τρέξει» την υπόθεση. Όπως έχουμε όμως επαναλάβει το θέμα δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί το κλίμα αυτή την στιγμή στο δ.σ. του ΕΣΑΚΕ λένε πως είναι κάπως… εχθρικό για ΠΑΟΚ και Άρη. Βέβαια, εάν πέσουν στο «τραπέζι» κι άλλου είδους «κρυφά χαρτιά» ίσως και να αλλάξουν οι ισορροπίες. Εάν παραδείγματος χάρη υπάρχει κυβερνητική βούληση για διοχέτευση περισσότερων χρημάτων μέσω της ΕΡΤ στο πρωτάθλημα με την προϋπόθεση της παρουσίας του ΠΑΟΚ και του Άρη, τότε ίσως να το δουν με άλλο μάτι το θέμα της αναδιάρθρωσης κάποιοι.

Το να λέμε βέβαια πως η ΕΡΤ προτίθεται να κάνει από τώρα προγραμματισμό για τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου είναι αστείο για όποιον στοιχειωδώς γνωρίζει πως λειτουργεί το συγκεκριμένο «μαγαζί». Με λίγα λόγια «είναι κακό να χτίζεις στην άμμο παλάτια». Ας κοιτάξει ο ΠΑΟΚ (στη προκειμένη περίπτωση αυτό είναι κυρίως που εμάς μας ενδιαφέρει), να κάνει τις τέσσερις νίκες που χρειάζεται.

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Την επιθυμία του να παραδώσει τις μετοχές που έχει στην κατοχή του στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εκδήλωσε εδώ και μέρες στον Θανάση Κατσαρή ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κατανοεί τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την πορεία της ομάδας θεωρεί, όμως, άδικη την κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του το τελευταίο διάστημα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ

Έφυγε ο Μπάνε, έφυγε ο Ζουρνατζίδης. Το επόμενο διάστημα πιθανότατα θα τους ακολουθήσει κι ο Σταυρόπουλος, που ήθελε να την… κάνει έτσι κι αλλιώς από το καλοκαίρι κι έμεινε με τις προτροπές του Ερασιτέχνη και του Καρακούση. Ησυχία δεν θα βρει η ομάδα εάν δεν δοθεί λύση στο ιδιοκτησιακό. Ακόμη κι αν σωθεί φέτος ο ΠΑΟΚ σύντομα θα αντιμετωπίσει νέα αδιέξοδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Xειρουργείο για Τσαούση

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς πρόκειται να υποβληθεί ο Μάριος Τσαούσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από...

Στην ίδια κατηγορία