Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Κορυφαίος τερματοφύλακας ο Κοτάρσκι»

Δημοφιλή

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μετά από την εμφάνιση του κόντρα στον Άρη, στο Χαριλάου είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο Κροάτης κίπερ είχε μερικές εντυπωσιακές-σημαντικές επεμβάσεις, ενώ κράτησε και το μηδέν αποκρούοντας το πέναλτι του Γκρέι.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν τον νεαρό τερματοφύλακα να εξελίσσεται, αλλά δεν είναι οι μόνοι, καθώς ένα ζευγάρι μάτια από την πατρίδα του τον παρακολουθεί στενά. Ο λόγος γίνεται για τον πρώην πρόεδρο του στην κροατική Γκόριτσα, Νένο Τσέρνκο. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της εν λόγω ομάδας ήταν αυτό που πίστεψε στην περίπτωση του Κοτάρσκι και τον πήρε δανεικό από τον Άγιαξ στην ομάδα του.

Για αυτό το λόγο ο Τσέρνκο, μίλησε στη FORZA για τον 22χρονο τερματοφύλακα.

«Για εμένα ο Ντομινίκ είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, που έχει όλα τα φόντα να φτάσει στο πιο υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως σύντομα θα κληθεί στην εθνική ομάδα της Κροατίας και στο μέλλον θα είναι ο βασικός πορτιέρο αυτής. Για μένα είναι κάτι σαν γιος μου και προφανώς και παρακολουθώ την εξέλιξη του στον ελληνικό σύλλογο», ήταν τα λόγια του Νένο Τσέρνκο, που πίστεψε και πιστεύει ακόμα στο ταλέντο του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

πηγή: FORZA


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία