Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοριτσάρες για… φίλημα μέσα στην Αθήνα

Δημοφιλή

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε μέσα στην Αθήνα η Κ15 της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, επικρατώντας στον τελικό της Γλυφάδας με 15-13.

«Έσπασαν καρδιές» στον τελικό του Πρωταθλήματος Κορασίδων Κ15 πόλο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με τον Δικέφαλο να κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος μέσα στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ με δυο γκολ που σημείωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού με τις Μαρίνου και Κοντογουλίδου, νίκησε 15-13 τον ΑΝΟ Γλυφάδας, και κατέκτησε τον τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά (8-5).

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε όμως 8-8, και προηγήθηκε 9-8, 10-9, 11-10 για να κλείσει στο 11-11 η τρίτη περίοδος. Η τέταρτη ήταν δραματική με τον ΠΑΟΚ να «μιλάει» στα τελευταία δευτερόλεπτα και να κατακτά τον τίτλο.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας: 15-13

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 3-6, 4-2.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Σάλεχ, Κουσαντά, Χρονοπούλου, Μπίκου 3, Φλώρου, Παρασκευοπούλου Ε., Καλλία, Χρησταλά, Χριστοφορίδου 1, Μαρίνου 4, Παρασκευοπούλου Η. 3, Κοντογουλίδου 4, Κόκκουρα, Λιάκα, Προδρομίτη.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Πέτρος Δουδέσης): Ηλιακοπούλου, Βόγκα 1, Μπουλούκη, Οικονόμου 5, Κίτσου, Μαραγκού 2, Κλαψιάνου 3, Βάλβη 1, Σαλταμανίκα, Κεχαγιόγλου 1, Κλούκινα, Κισσούδη, Παγουλάτου, Σταυρίδου, Καρέλλι.

Διαιτητές: Βότσικας, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός


Τελευταία νέα

Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση νότια της Βαγδάτης

Η φιλοϊρανική πολιτοφυλακή Χασντ ας Σααμπί («Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης»), η οποία έχει ενταχθεί στον ιρακινό στρατό, ανακοίνωσε σήμερα ότι...

Στην ίδια κατηγορία