Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόντρα σε κάθε στημένη προσπάθεια

Δημοφιλή

Ναι! Ο ΠΑΟΚ βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο σε όλα τα επίπεδα. Μετά το περσινό θριαμβευτικό 2019, ήρθε το 2020 για να δοκιμάσει τον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Κρίση περνάει ο ΠΑΟΚ, όχι βέβαια από τις μεγαλύτερες. Γιατί… στο κάτω-κάτω όσο ο ΠΑΟΚ έχει τον Ιβάν Σαββίδη, καμία κρίση δεν μπορεί να τον λυγίσει, κανένα πρόβλημα δεν είναι αξεπέραστο. Να θυμίσω τι γίνονταν εν έτη 2006 με την ΠΑΕ ακέφαλη και τον Σύλλογο σε απόγνωση για να καταλάβουμε-θυμηθούμε ποιο ήταν το πραγματικό αδιέξοδο;

Υπάρχει λοιπόν μία κρίση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το μπάσκετ είναι στα χειρότερά του και ο Σύλλογος δοκιμάζεται από πολλές πλευρές. Όπως πολλές φορές γράψαμε και όπως ισχύει, το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ σε όλες αυτές τις καταστάσεις είναι η συσπείρωση του κόσμου και όλου του Οργανισμού. Το γνωρίζουν αυτό ακόμη και οι αντίπαλοι! Οι οποίοι είναι και οι πρώτοι που θέλουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ σε αυτό το επίπεδο.

Ε όχι όμως να γίνεται μία τέτοια προσπάθεια και εδώ μέσα στην πόλη, από όλους εκείνους επώνυμους και ανώνυμους που εκμεταλλευόμενοι την κρίση και τα δύσκολα, προσπαθώντας να λαϊκίσουν για να στρέψουν ΠΑΟΚτσήδες κατά ΠΑΟΚτσήδων.

Πόσο αναμενόμενη ήταν η κίνηση ανθρώπων που ποντάρουν στις κρίσεις για να φανούν αρεστοί στον απογοητευμένο φίλαθλο, να στραφούν κατά της ΠΑΕ για τις νομικές ενέργειές της, φθάνοντας μάλιστα και στο σημείο να δίνουν συμβουλές, αλλά και να καταλογίζουν ευθύνες σε όποιον για παράδειγμα δεν στρέφονταν κατά του Ολυμπιακού για τα στημένα; Και όλα αυτά από εκείνους που γνωρίζουν τι γίνεται στα ελληνικά δικαστήρια, βλέπουν πώς οι αντίπαλοι κάνουν μέχρι και «σκάουτινγκ» για να βρουν τους… ιδανικούς, πώς αλλάζουν εισηγητές και τόσα άλλα, παρολ’ αυτά κουνάνε το δάκτυλο στην ΠΑΕ!

Γιατί;

*Κάποτε ΠΑΟΚτσήδες στρέφονταν κατά του ΠΑΟΚ γιατί η ΠΑΕ και η ομάδα δεν μπορούσαν να κερδίσουν στημένες ομάδες, στημένες διαιτησίες, στημένα πρωταθλήματα και κύπελλα. Θυμάστε πόσοι έκαναν καριέρα στρέφοντας ΠΑΟΚτσήδες κατά του ΠΑΟΚ; Κρύφτηκαν και χάθηκαν επί χρόνια που ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑ καθάρισε την ΕΠΟ και μετά κέρδισε τίτλους και τώρα, εμφανίζονται και πάλι!

*Πανηγυρίζουν στην ΑΕΚ για το ότι δήθεν ο Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία στις Ενώσεις ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ. Εγώ λέω ότι είναι από αυτά τα θέματα που αν το δεις ωραία και καλοπροαίρετα, αξίζει να βάλεις και στοίχημα… Ποιος, λοιπόν, είναι πιο κοντά σε περισσότερες Ενώσεις;

ΝΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

Ο Κυριάκος αφιερώθηκε στον ΠΑΟΚ επί 20 χρόνια, προσέφερε πάρα πολλά, επί Σαββίδη του δόθηκε ευκαιρία να εκτοξεύσει την επικοινωνία της ΠΑΕ σε άλλα επίπεδα και κάπου εκεί αποφάσισε να πολιτευθεί, όπου θυμίζω ότι έφθασε στους έξι χιλιάδες σταυρούς, σε περιφέρεια όπου άλλοι εκλέχθηκαν και με δύο χιλιάδες! Τώρα που ο ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη επιστρέφει, όχι για να αλλάξει κάτι στην ΠΑΕ, αλλά για να ενισχύσει πολλούς από τους τομείς της λειτουργίας που χρειάζονται και άλλα ικανά άτομα. Σε διάστημα που ο ΠΑΟΚ δεν κάνει άλλες μεταγραφές στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, ο Κυριάκος μπορεί να προσφέρει και στην ΠΑΕ, ακόμη και στο περίγυρο της ομάδας. Ο Σαββίδης το ξέρει και του το ζήτησε!

ΠΑΘΗΜΑ – ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ας μείνουμε λίγο παραπάνω στο αγωνιστικό του μπάσκετ. Εκεί όπου πέρυσι ο Πρέλεβιτς έλεγε… «ανεβάσαμε το μπάτζετ για να μην κινδυνεύουμε» και τον κορόιδευαν, για να έρθει η φετινή χρονιά, όπου ο ΠΑΟΚ πέφτει. Αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά στα ομαδικά αθλήματα, ότι η πίεση για αλλαγές, αλλά και οι δεδομένες αλλαγές που έγιναν ακόμη και στη θέση του προπονητή, δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν λοιπόν λες συνέχεια… «διώξε αυτόν, διώξε τον άλλο, διώξε τον Χαραλαμπίδη» δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ βέβαιο ότι οι επόμενοι που θα έρθουν, θα εγγυηθούν καλύτερα αποτελέσματα. Και η εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τα αποτελέσματά του ΜΕΤΑ τις αλλαγές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου είναι χειρότερη! Η ευθύνη βαραίνει βέβαια όσους αποφάσισαν, αλλά ας έχουμε και όλοι το νου μας ότι… όταν πιέζουμε για αλλαγές, αυτές μπορεί και να κάνουν κακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία