Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Κόλλησε» στο 1-1 με τη Σλόβαν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε να εκμεταλλευτεί την έδρα του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μένοντας στο 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, παρά το γεγονός ότι μόλις στο 10΄ άνοιξε το σκορ με τον Ακπομ.

Στο 14’, όμως, ο Χέντι κέρδισε τον Μιχάι στον αέρα, επιχείρησε το σουτ, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, και στην επαναφορά ο Γκριν έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα που διαμορφώνονταν βάζοντας τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Αουγκούστο, τοποθετώντας τον πίσω από τον Άκπομ. Δέκα λεπτά αργότερα μπήκαν και οι Βιεϊρίνια-Κούρτιτς, την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχιζαν να μην έχουν καθαρό μυαλό στις επιθετικές τους προσπάθειες. Οι αλλαγές έκλεισαν στο 74’ με την είσοδο και των Κωνσταντέλια-Σφιντέρσκι.

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερνε να φτάσει σε προφανή θέση για γκολ, ενώ η Σλόβαν έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Στο 84’ μάλιστα, ο Μραζ παραλίγο να κάνει την ζημιά αλλά νικήθηκε από τον Πασχαλάκη.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68΄ Βιεϊρίνια), Σβαμπ (68΄ Κούρτιτς), Εσίτι, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58΄ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74΄ Κωνσταντέλιας), Ακπομ (74΄ Σφιντέρσκι).

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τσόβαν, Πάουσεκ, Μπόζικοφ, Κάσια, Μεντβέντεφ (82΄ Αμπένα), Γκριν (82΄ Κάβριτς), Κανκάβα, Ντε Καμπς (33΄ Αγκπο), Ντράζιτς (70΄ Ζμραλ), Χέντι, Ντα Σίλβα (70΄ Μραζ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία