Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Κολλημένος» με τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

*Κόλλησε… άσχημα με τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Σέρβος τερματοφύλακας αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ, που θα συνδέει τον ΠΑΟΚ, την Παρτιζάν και την ορθοδοξία.

Ο Ζίβκοβιτς έχει διαλέξει το σχέδιο και στην πρώτη ευκαιρία θα πάει να το… χτυπήσει. Το σχέδιο έχει δύο γήπεδα, τον Δικέφαλο Αετό του ΠΑΟΚ και την εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΟ VAR

*Οι αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, που είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, εξήραν και τη χρήση του VAR στο πρωτάθλημά μας, παρά τις φωνές του Ολυμπιακού, που φαίνεται πως είναι ο μόνος, που δεν το θέλει.

*Οι άνθρωποι των διεθνών συνομοσπονδιών τόνισαν στις συναντήσεις, που έγιναν στην Ελβετία ότι είναι ικανοποιημένοι από τη λειτουργία του στην χρήση και σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν αυτό το μοντέλο και στο Ισραήλ και στην Κύπρο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

* Πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι από τις 2 Αυγούστου ένας κρητικός, ο Νίκος Τζουλάκης, επίτιμος αντιεισαγγελέας εφετών, από το Χανιά.

* Ο κ. Τζουλάκης, που υπηρέτησε επί είκοσι χρόνια στα Χανιά ως αντιεισαγγελέας εφετών, είχε κάποιες περιπέτειες στο παρελθόν με τη δικαιοσύνη (πριν 13-14 χρόνια), αλλά βγήκε αλώβητος και καθαρός.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζουλάκης έχει διατελέσει επί μία τριετία πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ!

ΒΑΡΕΛΑ ΜΕ…ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Στη μελέτη το έχει ρίξει τον τελευταίο καιρό ο Φερνάντο Βαρέλα, περιμένοντας παράλληλα την ευκαιρία του για να ξαναπαίξει. Ο αμυντικός από το Κάπο Βέρντε κάνει μαθήματα ελληνικών, εννοείται πως έχει αρχίσει να συνεννοείται στα ελληνικά, ενώ πλέον είναι σε θέση να διαβάζει κιόλας. Μάλιστα, ο Βαρέλα θέλει και την… πιστοποίηση και τον Φεβρουάριο έχει τις πρώτες εξετάσεις του στα ελληνικά. Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει είναι να μάθει καλά τη γλώσσα γιατί απ΄ ότι φαίνεται, δύσκολα θα φύγει η οικογένεια από την Ελλάδα.

*Όπου μπλέχτηκαν… μπαμπάδες στις καριέρες των παιδιών, οι καριέρες πήραν την κατιούσα. Όταν συμβαίνει αυτό, προσφέρονται να… βοηθήσουν άλλους μπαμπάδες για τις καριέρες των δικών τους γιών. Προς γνώση και συμμόρφωση όσων νομίζουν ότι έκαναν ή θα κάνουν την “καλή” τους.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ

*Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε από τον Παναιτωλικό τον Ενέα Μιχάι. O 21χρονος διεθνής Αλβανός κεντρικός αμυντικός είχε δύο γεμάτες σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο στο Δικέφαλο παραμένει ουσιαστικά ανενεργός. Είναι ένας από τους παίκτες, που αναγκαστικά βρίσκονται στις τελευταίες επιλογές του Φερέιρα, «πληρώνοντας» το μικρό ροτέισον, που κάνει ο Πορτογάλος λόγω και του περιορισμένου αριθμού παιχνιδιών.

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ

*Το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν τις γιορτές είναι στις 23 Δεκεμβρίου με τον Ατρόμητο και το πρώτο αμέσως μετά την εορταστική περίοδο είναι το Σάββατο 4 Ιανουαρίου κόντρα στον Αρη. Τι σημαίνουν αυτές οι ημερομηνίες; Ότι φέτος οι ημέρες άδειας για τους παίκτες θα είναι αναγκαστικά λιγότερες, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ

Με επιθετικό σχήμα και στόχο μόνο τη νίκη, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση της Λεωφόρου,...

Στην ίδια κατηγορία