Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοιτάζει την κούπα η Κ19

Δημοφιλή

Η σεζόν για τους «μεγάλους» μπορεί να ολοκληρώθηκε ωστόσο για την Κ19 του ΠΑΟΚ τώρα μπαίνει στην κρισιμότερη «καμπή» της, αφού η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει «φουντώσει» για τα καλά, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά κρατάει την κατάσταση στα χέρια της, αφού με τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής (δική του νίκη στη Λαμία και ισοπαλία στο Άρης- Ολυμπιακός), αποσπάστηκε τρείς και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα από την δεύτερη και την τρίτη θέση.

Έτσι τρεις «στροφές» πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα και την ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους» μιας και τους είχε κερδίσει στο παιχνίδι της Σουρωτής, πριν την διακοπή της πανδημίας.

Ο Δικέφαλος για να μην τον ενδιαφέρει το τι θα κάνει  ο δεύτερος Ολυμπιακός θα χρειαστεί δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αυτές αναμετρήσεις, που θα του «κλειδώσουν την πρωτιά. Αν έρθει τώρα κάποιο… δώρο (ήττα του Ολυμπιακού και του Άρη) την επόμενη αγωνιστική, τότε μπορεί να το πανηγυρίσει και νωρίτερα. Ωστόσο η κατάσταση είναι στα πόδια των νεαρών ποδοσφαιριστών του για να κατακτήσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί, λόγω του Covid, σε ένα γύρο.

Η εικόνα της κορυφής, τρεις στροφές πριν το φινάλε :

ΠΑΟΚ 28
Ολυμπιακός 25
Άρης 24

Οι υποχρεώσεις των τεσσάρων:

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης

Άρης- ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός- Βόλος

Λαμία- Ολυμπιακός

Ολυμπιακός- ΑΕΛ

Άρης

ΑΕΛ- Άρης (εξ αναβολής)

Ατρόμητος- Άρης

Άρης- ΠΑΟΚ

ΟΦΗ- Άρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπαίνει στην μάχη των ημιτελικών ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία