Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Κλωτσάει» ο Καμαρά

Δημοφιλή

Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Ο Μαυριτανός επιθετικός όταν κατηφόριζε από την Θεσσαλονίκη προς τον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι, ασφαλώς δεν φανταζόταν πως στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν θα μετράει όλα κι όλα έξι παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» με μόλις 250 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που τάχθηκε υπέρ της απόκτησής του από τον Άρη, κούνησε μαντίλι στο ξεκίνημα της σεζόν και προϊόντος του χρόνου οι προπονητές που διαδέχτηκαν (Κορμπεράν, Μίτσελ) τον Πορτογάλο κόουτς, δεν είδαν και δεν… βλέπουν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Εσχάτως, ο Καμαρά είναι εκτός των αγωνιστικών πλάνων του Μίτσελ και βρίσκεται σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του σε αναζήτηση νέου κλαμπ για τη συνέχιση της καριέρας του.

Στον Άρη από την πρώτη στιγμή εκδήλωσαν «ζεστό» ενδιαφέρον για την επιστροφή του άλλοτε ποδοσφαιριστή τους στο Νέο Ρύσιο κι αν περνούσε αποκλειστικά και μόνο από το χέρι τους, θα είχαν ήδη ολοκληρώσει το deal. Έλα όμως που δεν περνάει.

Βλέπετε, εκτός από τον Ολυμπιακό που διατηρεί τα δικαιώματα του Καμαρά μέχρι το καλοκαίρι του ΄25, θα πρέπει να συμφωνήσει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή για μια δεύτερη θητεία στους «κίτρινους».

Κι εδώ ακριβώς είναι που «κολλάει» η υπόθεση. Ο Καμαρά δεν βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Παρότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και η πρώην ομάδα του δύναται να του προσφέρει ένα συμβόλαιο, ο ίδιος βάζει – επί του παρόντος – άλλες προτεραιότητες για τη συνέχιση της καριέρας του.

Ήδη το βιογραφικό του έχει σταλεί σε ουκ ολίγες τουρκικές ομάδες κι ενώ στο παρελθόν είχε περάσει για κάποια… φεγγάρια από την Μαλάτιασπορ.

Συγχρόνως, ο Καμαρά δεν παρουσιάζεται αρνητικός για την μετακόμιση στην Αραβία κι ένα καλό… κολύμπι στα πετροδόλαρα εφόσον του δοθεί η δυνατότητα να υπογράψει σε κλαμπ απ΄ το αραβικό μπλοκ.

Για την ώρα πάντως, ο Άρης και το come back στο Νέο Ρύσιο δεν βρίσκονται στο μυαλό του Μαυριτανού επιθετικού κι ενώ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και την ολοκλήρωση του χειμερινού παζαριού, ασφαλώς πολλά είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν.


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία