Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλήθηκε από την Εθνική Σερβίας ο Αν. Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Σταθερά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Σερβίας βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον Ντράγκαν Στοϊοκοβιτς ενόψει των δυο αγώνων για το Nations League απέναντι στην Σουηδία στο Βελιγράδι στις 24 Σεπτεμβρίου και την Νορβηγία στο Όσλο στις 27 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι επιλογές:

Τερματοφύλακες: Vanja Milinković-Savić (Torino), Marko Dmitrović (Seville), Marko Ilić (Kortrajk)

Αμυντικοί: Miloš Veljković (Werder), Strahinja Pavlović (Salzburg), Stefan Mitrović ( Getafe), Strahinja Eraković (Red Star), Srđan Babić (Almeria), Filip Maldenović (Legija), Aleksa Terzić (Fiorentina), Erhan Mašović (Bochum)

Μέσοι: Nemanja Gudelj (Sevilla), Sergej Milinković-Savić (Lazio) , Ivan Ilić (Verona), Filip Kostić (Juventus), Saša Lukić (Torino), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović (Getafe), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Nemanja Radonjić (Torino), Filip Đuričić (Sampdoria), Stefan Mitrović (Red Star)

Επιθετικοί: Dušan Tadić (Ajax), Aleksandar Mitrović (Fulham), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Fiorentina).

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον όμιλο Β, η Σερβία έχει επτά βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, πίσω από την Νορβηγία που έχει δέκα. Στην τρίτη θέση είναι η Σουηδία με τρεις πόντους και ουραγός είναι η Σλοβενία του Κούρτιτς με δυο.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία