Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Kλέπκου: «Όλα θα κριθούν στο τέλος!»

Δημοφιλή

Διανύει την πέμπτη της χρονιά στον ΠΑΟΚ, και θέτει τον πήχη ψηλά αναφορικά με τη φετινή σεζόν. Η Μαρία Κλέπκου μιλά στη FORZA για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, τον στόχο του πρωταθλήματος αλλά και την εξέλιξη του τμήματος μέσα στα χρόνια, με την καθοριστική συμβολή του Κώστα Αμοιρίδη.

Τι «γεύση» σου αφήνει η μέχρι τώρα πορεία της σεζόν;

«Μέχρι τώρα η ομάδα έχει μια σημαντική και αρκετά αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να κάνουν σωστή διαχείριση των δυνάμεων τους με στόχο τα παιχνίδια που κρίνουν τους τίτλους και παράλληλα να παίρνουν τα αποτελέσματα. Το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής, η ομάδα έτσι φτιάχνει χαρακτήρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος!».

Σας άφησε μια πικρία η φετινή παρουσία στην Ευρώπη;

«Το να αποκλείεσαι από μια τέτοια διοργάνωση νωρίς σίγουρα σου αφήνει πικρία. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι ο αποκλεισμός αυτός ήταν το έναυσμα για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να ωριμάσουμε».

Ποιος ο στόχος σας για φέτος;

«Η ομάδα έχει δείξει από την αρχή της σεζόν ότι έχει μέταλλο, καθώς μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και τις πολύ κακές της ημέρες. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τις πολλές έμπειρες αθλήτριες της ομάδας, το νέο αίμα και το καλό κλίμα θεωρώ ότι βάζουν από μόνα τους τον πήχη πολύ ψηλά για την φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που έχουμε εμεις στο μυαλό μας είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε σταθερή την απόδοση μας μέχρι το τέλος. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας αυτή τη στιγμή είναι ο χειρότερος μας εαυτός. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως η θέληση για τίτλο φέτος είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά».

Πως βλέπεις την εξέλιξη της ομάδας μέσα στα χρόνια;

«Έχω ζήσει την ομάδα από τα πρώτα βήματα της στην Α1 και γνωρίζω πολύ καλά την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που αποτελεί κομμάτι της, για να βρίσκεται εκεί που είναι τώρα, στην κορυφή. Θεωρώ πως όσο έχουμε τον κύριο Αμοιρίδη δίπλα μας να μας στηρίζει, η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμη στην πρώτη κατηγορία».

Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για την Μαρία;

«Αν σκεφτείς ότι από πολύ μικρή πήγαινα στο γήπεδο και παρακολουθούσα αγώνες μαζί με την οικογένεια μου, σίγουρα ο ΠΑΟΚ για εμένα δεν είναι μόνο μια ομάδα. Και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο μου  κίνητρο. Να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη για να βλέπω την ομάδα μου ψηλά».

Ποια τα όνειρα και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου;

«Ο δεσμός που έχω με την ομάδα είναι μεγάλος, και από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ ονειρεύομαι να τον δω πρωταθλητή και κυπελλούχο. Είμαι σίγουρη ότι αυτό το όνειρο κάποια στιγμή θα εκπληρωθεί. Πέραν αυτού, εύχομαι να καταφέρω να φτάσω σε υψηλό επίπεδο ώστε αγωνιστώ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η καθημερινότητα μου  περιστρέφεται όλη γύρω από το βόλεϊ. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάω στο γήπεδο και εκεί ξοδεύω όλη την ενέργεια μου και σωματικά και ψυχικά. Σε κάποιους μπορεί να ακούγεται μονότονο αλλά εμένα με γεμίζει».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Για να είμαι ειλικρινής ο ελεύθερος μου χρόνος είναι ελάχιστος. Ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία προσπαθώ να περνάω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ και να ασχολούμαι με τις υποχρεώσεις μου για το πανεπιστήμιο».

 


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία