Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Κιτρινόμαυρη» επίθεση σε Λουτσέσκου λόγω… πόνου!

Δημοφιλή

Οι αλήθειες που είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV, φαίνεται ότι ενόχλησε αρκετά το κιτρινόμαυρο στρατόπεδ, με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσο Τσατάλη να κάνει επίθεση στον Ρουμάνο τεχνικό.

Είναι γνωστό πως η αλήθεια πονάει και ενοχλεί και έτσι ο Τάσος Τσατάλης εξέφρασε αυτόν τον πόνο με ποστάρισμά του στα Social Media.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην επίθεσή του προς τον Λουτσέσκου:

«Φαίνεται πως κάθε φορά που ξεκινάει προετοιμασία με την ομάδα του κι επαναλαμβάνει το ίδιο μονότονο τροπάρι για ψυχολογική ανάταση, πρέπει εμείς να είμαστε αναγκασμένοι να παραμένουμε ψύχραιμοι και να δεχόμαστε όλα τα εντελώς άσχετα με την αλήθεια κι απίστευτα προσβλητικά που λέει. Επειδή έγινε συνήθεια για κάποιο περίεργο λόγο πρέπει κι εμείς να το έχουμε συνηθίσει και να μη τον παίρνουμε στα σοβαρά.

Για να τα βάζουμε λοιπόν σε μια σειρά. Κανείς δε του έκλεψε κανένα πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά την ΑΕΚ έδωσε αγώνα τελικό πρωταθλήματος με ιδανικές συνθήκες που οι επιτροπές τις άλλαξαν υπέρ του, τα μεσάνυχτα πριν το ματς.

Απέτυχε όπως και στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ (που δέχθηκε και τέρμα με παίκτη περισσότερο) να πετύχει γκολ, αλλά είχε απαίτηση να μετρήσει ένα ξεκάθαρο οφσάιντ. Προφανώς κι απαίτηση από την ΑΕΚ να το δεχθεί αδιαμαρτύρητα, ένα χρόνο περίπου μετά τη πραγματική κλοπή ενός κυπέλλου με ένα γκολ επίσης ξεκάθαρο οφσάιντ. Η ΑΕΚ σε καμιά επιτροπή δε πήγε, το δίκαιο της υπερασπίστηκε όπου και να κλήθηκε. Το που ήταν το δίκαιο το ξέρει όλη η φίλαθλη Ελλάδα και το έχει παραδεχθεί. Και γι΄αυτό κάθε φορά που επαναλαμβάνει το τροπάρι, πέφτει όλο και πιο κάτω στην εκτίμηση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Θα ήταν προτιμότερο να μας πει γιατί δε σταύρωσε διπλό στο πρώτο γύρο, γιατί δε κέρδισε στη Τρίπολη που έπαιξε παράταση, αλλά έχασε κιόλας κι άλλα πολλά. Αλλά αυτά δε τα αναφέρει…

Πολλοί θεωρούν πως πετυχαίνει με το να του απαντάμε οι ΑΕΚτζήδες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πετυχαίνει μόνο να θυμίζουμε πράγματα που με το πες-πες έχουν ξεχαστεί. Κι όσο έχει όρεξη να συνεχίζει τα ίδια χωρίς κανένα λόγο, άλλο τόσο θα βρίσκουμε κι εμείς όρεξη να τα θυμίζουμε».


Τελευταία νέα

«Η Μπριζ έχει χάσει την μπάλα τα τελευταία δύο χρόνια»

Η αποχώρηση του Ντέιλα από τον πάγκο της Μπριζ έχει βρεθεί στο επίκεντρο, με τα ΜΜΕ του Βελγίου να...

Στην ίδια κατηγορία