Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Kι άλλα «άπλυτα» στη φόρα

Δημοφιλή

Τέσσερις μήνες μετά την εισήγηση της ΕΕΑ περί ανάκλησης του πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ, διαπιστώνοντας (;) παραβάσεις και πολυϊδιοκτησία, ακόμη και τώρα βγαίνουν άπλυτα στη φόρα για τη στάση και τη συμπεριφορά μελών της

Την περασμένη εβδομάδα ο παραολυμπιονίκης και δικηγόρος Ανδρέας Κατσαρός κατήγγειλε ότι ο Ηλίας Αρκούδης είχε πει το περασμένο φθινόπωρο ενώπιον 150 μελών του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση στα ΤΕΦΑΑ Δάφνης Αττικής, ότι «εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική».

«Αυτό ειπώθηκε από τον Αρκούδη σε μια ομήγυρη, αλλά και από μικροφώνου, ότι δηλαδή, κατά την προσωπική του άποψη, είχε συντελεστεί το αδίκημα, που αποδίδονταν στον ΠΑΟΚ και ότι η ομάδα οφείλει να έχει τις συνέπειες, που τότε όριζε ο νόμος» διευκρίνισε ο Κατσαρός στη FORZA. Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά συνέβησαν πολύ πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, όταν είχαν γίνει οι σχετικές καταγγελίες και είχε αρχίσει η προεργασία της υπόθεσης. Τότε, βέβαια, ο Αρκούδης είχε τονίσει ότι επρόκειτο για την προσωπική του άποψη. Προσωπικά, επιμένω ότι τέτοια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται δημοσίως. Οι αποφάσεις θα πρέπει να βγαίνουν στα δικαστήρια, κι όχι πριν την εκδίκαση των υποθέσεων. Ο Αρκούδης ήταν κάθετος τότε στην τοποθέτησή του, ότι δηλαδή το συμβάν της πολυιδιοκτησίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθης έχει συντελεστεί, συνεπώς στον ΠΑΟΚ έπρεπε να επιβληθούν οι αντίστοιχες ποινές».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΚΟΥΔΗ

Η FORZA επικοινώνησε με τον Ηλία Αρκούδη, ο οποίος επιχείρησε να υποβαθμίσει τις καταγγελίες του Κατσαρού, κάνοντας λόγο για… ξαναζεσταμένο φαγητό.

«Ο Κατσαρός τα είχε ξαναπεί αυτά και πριν τρεις-τέσσερις μήνες, δεν είναι κάτι καινούριο. Ενόψει εκδίκασης της υπόθεσης στο CAS, ζεσταίνεται ξανά το φαγητό…» σχολίασε αρχικά, και συμπλήρωσε: «Αυτά που είχα πει εγώ τότε, ειπώθηκαν στη συνέλευση των αθλητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι καταγεγραμμένα και μαγνητοφωνημένα, και ήταν παρόντες πολλοί υπουργοί και βουλευτές. Εγώ ποτέ δεν είπα αυτό που μου αποδίδει ο Κατσαρός. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Φαντάζομαι ότι τώρα το θυμήθηκαν ξανά λόγω CAS. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιον χαρακτηρισμό για αυτόν τον κύριο, γιατί είναι και Αμεα και δεν θέλω να κάνω και χαρακτηρισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία