Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κέρδισε ο Ολυμπιακός την Λαμία

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 2-0 της Λαμία στο «Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, με τους Χάμες Ροντρίγκες και Μπακαμπού να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, έχοντας στο 2’ επικίνδυνη αντεπίθεση με τον Νούνιες να φεύγει στην πλάτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας και τον Πασχαλάκη να σβήνει τη φάση με τη βοήθεια του Μπα, που, πάντως, δεν πήγε δυναμικά τη φάση στο ξεκίνημα. Αμέσως μετά, οι Πειραιώτες είχαν την πρώτη τους ευκαιρία, με τον Άβιλα να κάνει γύρισμα από τα δεξιά, αλλά Χάμες και Μασούρας δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν και ο Ρέαμπτσιουκ στη συνέχεια αστόχησε με σουτ σχεδόν από το ημικύκλιο.

Μέχρι να ανοίξουν το σκορ οι Πειραιώτες, το παιχνίδι κύλησε κοντά στα «θέλω» των φιλοξενούμενων, αφού απειλήθηκαν μόνο στο σουτ του Μπιέλ (16’). Ο Ολυμπιακός επένδυσε σε αυτό το γκολ και πριν προλάβει να αναδιοργανωθεί η Λαμία έγινε το 2-0.

ΟΆβιλα έκανε μακρινή μπαλιά και ο Μπακαμπού κέρδισε τη μονομαχία με τον Αντέτζο, που δεν διάβασε καλά τη φάση, τον άφησε πίσω και πλάσαρε τον Σαράνοφ. Ό,τι αξιοσημείωτο έκανε η Λαμία, πέραν της φάσης στο 38’, όπου ο Γιακουμάκης βρέθηκε στο έδαφος και ζήτησε νωθρά πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Νούνιες, προήλθε μέσω στατικών φάσεων στο πρώτο μέρος. Με τον Τζανδάρη να κάνει άστοχο σουτ στο 32’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, ενώ λίγο μετά το φάουλ του Γκοράνοφ σταμάτησε στο τείχος.

Διαφορετική ήταν για τις δύο ομάδες η εκκίνηση στο β’ μέρος.  Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά, ενώ η Λαμία έβγαλε αντίδραση, δίχως να καταφέρει, πάντως, να βρει γκολ. Η κορυφαία της φάση σε αυτό το διάστημα σημειώθηκε στο 52ο λεπτό, με τον Ασκόφσκι να κάνει προβολή έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, αλλά να πατάει την μπάλα αντί να εκτελέσει, καθώς δεν την έκανε σε καλό τάιμινγκ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως «στροφές» με το 2-0 ωστόσο να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Προηγούμενο άρθροΗ ενδεκάδα της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΈκανε σεφτέ ο Λεβαδειακός


Τελευταία νέα

Πόρτο και Κονσεϊσάο συνεχίζουν μαζί!

Στο τιμόνι της Πόρτο θα παραμείνει για ακόμα τέσσερα χρόνια ο Σέρχιο Κονσεϊσάο, με τον Πορτογάλο να υπογράφει νέο...

Στην ίδια κατηγορία