Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κενά κι ανάγκες του ΠΑΟΚ, που «φωνάζουν»!

Δημοφιλή

Αλήθεια είναι ότι στη φετινή σεζόν, όσο και αν απέτυχε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στόχους στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, πέτυχε να ξεκαθαρίσει στο 100% τι ακριβώς χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο του χρόνου θα διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Όσα απλά φαινόταν στο ξεκίνημα της σεζόν, έγιναν πλέον τόσο ξεκάθαρα. Τα κενά και οι ανάγκες του ΠΑΟΚ φωνάζουν!

Ο ΠΑΟΚ υστερεί επιθετικά, έχει μεγάλο έλλειμα ποιότητας στις θέσεις αυτές, του λείπει το γκολ από κάθε άποψη και πλευρά, ενώ από εκεί και πέρα έχει ανάγκη από παίκτες με προσωπικότητα, ηγετικές ικανότητες και νοοτροπία νικητή.

Η ομάδα ξέρει καλά τις θέσεις στις οποίες «καίγεται», όλοι έχουν συμφωνήσει στα χαρακτηριστικά και όλα τα παραπάνω καταγράφηκαν πολύ νωρίς μέσα στο 2023 έτσι ώστε να υπάρχει και αρκετός χρόνος για να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει βάλει βάσεις με το παιχνίδι του, ενώ ξέρει πολύ καλά τι του λείπει, ενώ φεύγουν μεγάλα συμβόλαια και άρα αδειάζει χώρος και στο μπάτζετ, πώς γίνεται να κάνει μεγάλο λάθος ή να αργήσει πάρα πολύ στην κάλυψη των κενών;

Προφανώς και στις μεταγραφές δεν μπορείς να έχεις 70-80% ποσοστό επιτυχίας, αλλά σε όσο πιο οργανωμένη ομάδα μπαίνει ένας παίκτης, τόσο πιο πολλές είναι και οι πιθανότητες επιτυχίας.

Άντε να δούμε πώς μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, αν δημιουργηθεί βέβαια… Αν ο ΠΑΟΚ τέλη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου έχει καλύψει τη θέση του φορ, του χαφ και του μεσοεπιθετικού ή του πλάγιου μπακ με τις λύσεις στα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε, τότε θα έχει γίνει το πρώτο καλό βήμα.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ Β: Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους «4»

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β' επί της ΑΕΛ Β' με 1-0, παίρνοντας την πρόκριση στους «4» του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία