Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεκλεισμένων το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

«Οι γιατροί πρέπει να αποφασίσουν ποιον θα βοηθήσουν και ποιον όχι…», η Σλοβακία έχει σημάνει συναγερμό, η κατάσταση δια στόματος του Πρωθυπουργού περιγράφεται ως δραματική και η απόφαση για το κεκλεισμένων Σλόβαν – ΠΑΟΚ είναι όπως όλα δείχνουν οριστική.

«Το αν υπάρχει Κορονοϊός δεν είναι θέμα γνώμης, αλλά σκληρών δεδομένων. Θα δούμε πόσο χρόνο θα μας πάρει, αυτή τη στιγμή, είναι σύσταση του συμβουλίου για lockdown. Φυσικά, θα πρέπει να ανταποκριθούμε έγκαιρα εάν δούμε ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν. Και πάλι, εμπιστεύομαι τους πολίτες μας. Το πρόβλημα στα νοσοκομεία έχει φτάσει στο απροχώρητο και σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να μην παρέχεται υγειονομική περίθαλψη όχι μόνο στους ασθενείς με Covid, αλλά και στους υπόλοιπους ασθενείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Εντουαρντ Χέγκερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυβέρνηση της Σλοβακίας είχε προαναγγείλει τα νέα μέτρα αυτή την εβδομάδα, καθώς η χώρα πασχίζει να αντιμετωπίσει την έξαρση στα κρούσματα Κορονοϊού και προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ των 10,7 εκατ. κατοίκων της.

Επί της ουσίας, από τη Δευτέρα (22/11) η χώρα μπαίνει σε καθεστώς lockdown για τους ανεμβολίαστους, ωστόσο, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα και για τους εμβολιασμένους!

«Λυπάμαι που οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να υπομείνουν κάποιους περιορισμούς, αλλά θα το αντέξουμε…», τόνισε ο Υπουργός Υγείας δεδομένης της απόφασης να βάλουν «λουκέτο» σε events και γενικότερα στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τις συναθροίσεις ακόμη και των εμβολιασμένων.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ελήφθη και η απόφαση για το κεκλεισμένων των θυρών ματς ανάμεσα στη Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ δεδομένης της προσέλευσης του κόσμου σε ένα παιχνίδι-τελικό για τις δύο ομάδες, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί άμεσα και επίσημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έμαθε αντίπαλο στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία