Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Καθάρισε” Αρη και δεύτερη θέση!

Δημοφιλή

Το βασικό ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αρη ήταν να πάρει τους τρεις βαθμούς και να… ξενοιάσει με την υπόθεση της 2ης θέσης. Ο Δικέφαλος τα κατάφερε, νίκησε 2-0 με τα γκολ των Σβαμπ (69΄ με πέναλτι) και Ζίβκοβιτς (στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ) και πλέον μπορεί να κάνει σχέδια για τον τελικό κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θ’ αδιαφορήσει για την τύχη των δύο ματς, που απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ, την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επόμενη Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο μετά το πρώτο τέταρτο. Στο 20′ και στο 25′ ο Κουμπάλκοφ αρνήθηκε να υποδείξει πέναλτι σε ανατροπές των Ουάρντα και Βαρέλα αντίστοιχα, ενώ στο 23′ το σουτ του Ζίβκοβιτς έφυγε λίγο άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη καταγράφηκε στο 32′ από προσωπική προσπάθεια του Γκαρσία και σουτ, που κατέληξε κόρνερ.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο μέρος. Στο 68′ ο Κρμέντσικ ανατράπηκε από τον Σάσα μέσα στην περιοχή και ο Κουμπάλκοφ, έστω και με τη χρήση VAR, έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ κάνοντας το 1-0. Κι αφού στο 81΄ ο Κρμέντσικ νικήθηκε από τον Κουέστα, στις καθυστερήσεις ο Μιχάι έδωσε την ασίστ και ο Ζίβκοβιτς με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ,

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (62΄ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ (78΄ Μουργκ), Μπάμπα (86΄ Μιχάι), Ουάρντα (62΄ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (62΄ Κρμέντσικ), Ζίβκοβιτς.

Aρης: Κουέστα, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74΄ Μπρούνο), Σούντγκρεν (73΄ Μπερτόλιο), Σάσα, Ματίγια (83΄ Μήτρογλου), Γκάνεα, Γκαρσία (56΄ Μαντσίνι), Σίλβα (56΄ Μάνος), Γκάμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην έδρα του για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 19:00,...

Στην ίδια κατηγορία