Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κατάθεση ψυχής και αποκαλύψεις από τον Μπάνε Πρέλεβιτς

Δημοφιλή

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φιλοξενήθηκε σε ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha και μίλησε για αρκετά θέματα. Ο εμβληματικός παίκτης, πρώην προπονητής, αλλά και πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως γράφει βιβλίο, αναφέρθηκε στην προεδρία του στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, απάντησε για το αν θα επέστρεφε στον Δικέφαλο ή στην προπονητική, για τα λεφτά που έπαιρνε εκείνες τις εποχές, ενώ μίλησε και για τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς:

Για τις ασχολίες του:

«Με τους βετεράνους ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια και πάντα πάμε για φιλανθρωπικό σκοπό. Μας δίνει χαρά αυτό. Καμιά φορά έρχεται και μας κοουτσάρει ο Ιωαννίδης και σε κάποια φάση παίξαμε σοβαρά. Μας φώναζε, αρχίσαμε να παίζουμε άμυνα, να πιέζουμε. Στρατηγική, τακτική κλπ.

Τώρα να σου πω την αλήθεια, γράφω βιβλίο το οποίο θα έχει ιστορίες που έζησα με τον αθλητισμό. Τους τελευταίους 6-7 μήνες είχα αφήσει τα πάντα και προσπαθούσα να το τελειώσω. Τώρα θα δω πότε θα εκδοθεί κλπ.».

Για το πως αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ:

«Κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να παίζω στο επίπεδο που έπαιζα, αποφάσισα να σταματήσω. Δεν ήθελε πολύ σκέψη. Αποφάσισα πολύ γρήγορα να σταματήσω να παίζω μπάσκετ. Για έναν αθλητή είναι η μεγαλύτερη απόφαση. Αλλάζει όλη η ζωή σου και ειδικά αν έπαιζες σε υψηλό επίπεδο, γιατί σε θαυμάζουν όλοι, έχεις μια καθημερινότητα όπου ότι ήθελες το είχες και ξαφνικά γίνεσαι ένας απλός άνθρωπος».

Για την προεδρία του στον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια πολύ υπεύθυνη θέση. Καθημερινές οικονομικές δυσκολίες, πως να βρεις πόρους, πως να βρεις έσοδα».

Για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ:

«Έχω κάνει τον κύκλο μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πάνω από 25 χρόνια ήμουν εκεί, έχω περάσει απ’ όλες τις θέσεις. Βεβαίως ποτέ δεν ξέρεις, απλά είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι».

Για το αν θα επέστρεφε στην προπονητική:

«Όχι αυτό έχει τελειώσει για μένα. Έχει τελειώσει γιατί έμεινα πολύ καιρό εκτός και το άθλημα έχει προχωρήσει, το επίπεδο που βρίσκεται αυτή την στιγμή».

Για το αν διεκδίκησε τα χρήματα που μπορούσε να πάρει:

«Για τις εποχές ναι. Δεν είχαμε και πολλά δικαιώματα οι αθλητές. Οι ομάδες είχαν τα δελτία μας. Δεν μπορούσες να αλλάξεις ομάδα κάθε χρόνο. Ο Νικ (σ.σ. Γκάλης) αν θυμάμαι καλά από τον Άρη έφυγε επειδή ήταν πάνω από 32 χρονών και ήταν 12 χρόνια στην ομάδα. Τότε αν θυμάμαι καλά είχες το δικαίωμα να κάνεις μεταγραφή. Εγώ πρώτη φορά έμεινα ελεύθερος για να διεκδικήσω μεταγραφή στα 30 μου το 1996 και τότε πήγα στην Μπολόνια».

Για το αν υπήρξε ποτέ φίλος με τον Γκάλη:

«Όχι. Δεν κάναμε παρέα, αλλά από πάντα υπήρχε ένας αλληλοσεβασμός. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε κάποιες εκδηλώσεις αλλά μέχρι εκεί».

Για τον τσακωμό μετά από ένα παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ όπου οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια:

«Έχει μείνει ναι όπου πάω με ρωτούν τι είχε γίνει τότε με τον Γκάλη. Ήταν κάτι πάνω στην ένταση του αγώνα. Πάνω στην ένταση του αγώνα μαλώνουν όλοι και μετά μένουν φίλοι. Φυσικά μετά τα βρήκαμε εννοείται».

Για την οικογένειά του και αν ερχόντουσαν να τον δουν:

«Όχι. Σπάνια. Οι κόρες μου ήταν μικρές τότε, έκανα μικρός παιδιά και δεν ερχόντουσαν στα γήπεδα. Την Άννα όταν την κάναμε ήμουν 22-23 χρονών. Η Άννα μας… προέκυψε. Πήραμε το μήνυμά μας από την ζωή και συνεχίσαμε. Γι’ αυτό και κάποια στιγμή όταν μεγάλωσαν οι κόρες μου και έκαναν την ζωή τους, εσύ ξεκινάς την καινούρια σου ζωή».

Για τις κόρες του που τον έχουν πολύ αδυναμία:

«Χαίρομαι πάρα πολύ! Αυτές με μεγαλώνουν τώρα (σ.σ. γέλια)».

Για το πως είναι σαν μπαμπάς:

«Έχουμε φιλική σχέση. Ευτυχώς είναι πιο ικανές και πιο έξυπνες από μένα. Τώρα μαθαίνω από αυτές. Μου έκαναν πριν ένα χρόνο και instagram. Μου το έκαναν και το έχω».

Για τον γάμο της Άννας:

«Είμαι χαρούμενος βεβαίως γιατί βλέπω πως είναι ευτυχισμένη. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τον σύντροφο της κόρης μου. Το ένστικτό μου το κρατάω για τον εαυτό μου».


Τελευταία νέα

«Χάλκινη» η Κ18 βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ....

Στην ίδια κατηγορία