Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Kάνουν «εκπτώσεις» για τον Καμαρά

Δημοφιλή

Αν υπάρχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού που παίζει σοβαρά να προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των περήφανων πωλήσεων των Πειραιωτών την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτός είναι ο Μαντί Καμαρά.

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι» λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει καθόλου άδικο. Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστές τους Τσιμίκα, Σεμέδο, Κούτρη, Ομάρ κι άλλους παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο. Λες και ολόκληρη η Ευρώπη στρέφει τις κεραίες της προς τον Πειραιά για την μεταγραφική της ενίσχυση και δεν υπάρχουν άλλα ποδοσφαιρικά μαγαζιά. Εν πάση περιπτώσει και για βάζουμε τα πράγματα στη σωστή διάστασή τους. Αν υπάρχει ένας παίκτης των «ερυθρόλευκων» που σε αυτό το τάιμινγκ φαντάζει ο επικρατέστερος να φύγει με μεταγραφή και να συνεχίσει την καριέρα του σε κλαμπ του εξωτερικού, αυτός είναι ο Μαντί Καμαρά. Για τον 22χρονο μέσο υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και συλλόγου που έχει εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Συζητήσεις που δεν έχουν βγει προς τα έξω και δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα για το περιεχόμενο τους. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως και σύμφωνα με όσα αλίευσε η στήλη, καταλυτικό ρόλο για το άνοιγμα των συζητήσεων έπαιξαν τα «θέλω» των Πειραιωτών. Τι σημαίνει αυτό; Στον Ολυμπιακό έχουν μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα ευρώ που αξιώνουν προκειμένου να φορέσουν την… κορδέλα στον Καμαρά και δεν ζητούν πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ, όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν για να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Με ένα «δεκαράκι», τα παιδιά του Πειραιά… ψήνονται και μπορεί να υπάρξει μεγαγραφικό deal με πρωταγωνιστή τον διεθνή μέσο από την Γουινέα τον Γενάρη του 2020.

*Με ποια μεγάλη εταιρία άνοιξε εσχάτως κανάλι ο Μελισσανίδης, με… φόντο την ονοματοδοσία της «Αγιά – Σοφιάς»;

*Το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Μπουζούκη είναι ορίτζιναλ. Και οι «Κέλτες» θα περάσουν στο μεταγραφικό… παρασύνθημα για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ουδέποτε έπαψε να συγκινείται στην προοπτική της συνέχισης της καριέρας του στο εξωτερικό.

«ΚΑΥΤΟ» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Θεαματικές θα είναι οι αλλαγές στον Πανιώνιο, σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας στην Super League 2. Σενάριο που δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας κι αποτελεί πραγματικό εφιάλτη. Ωστόσο αποτελεί ένα ενδεχόμενο που κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να συμβεί, λαμβάνοντας υπόψιν την βαθμολογία και την εικόνα της ομάδας που έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα της παραμονής.

*Τυχόν υποβιβασμός του Παναιτωλικού στη δεύτερη κατηγορία, θα «πονέσει» πρώτον απ΄όλους τον Φώτη Κωστούλα. Ο μεγαλομέτοχος της αγρινιώτικης ΠΑΕ ψάχνεται εδώ και πολύ καιρό για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Και ασφαλώς και γνωρίζει πολύ καλά πως παρά τις εξαιρετικές υποδομές που διαθέτει το κλαμπ και την οικονομική υγεία, η απουσία του από τη μεγάλη κατηγορία θα αποτελεί ένα μεγάλο μειονέκτημα και θα ρίξει κατακόρυφα τον πήχη των πάγιων εσόδων της. Κι έτσι, δύσκολα θα υπάρξει deal με νέο επενδυτή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί ατζέντηδες «ζαχάρωναν» μέχρι πρότινος τα μανατζερικά δικαιώματα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Από την στιγμή ωστόσο που ο διεθνής μέσος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον σταδιακά άρχισε να ξεθυμαίνει και ο αρχηγός του «τριφυλλιού» παραμένει χωρίς εκπρόσωπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επαναδραστηριοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου και το ενδιαφέρον που δείχνει για όλα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δημιουργεί απορίες σε κάποια ανήσυχα… πνεύματα. Ξέρετε, σχετικά με το τι άλλαξε και «ζεστάθηκε» εκ νέου ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού». Μέχρι και για την ύπαρξη ενός πιθανού (μυστικού) «συμπαίκτη» που ενισχύει οικονομικά τον Αλαφούζο ψάχνονται στο παρασκήνιο. Λέτε;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άκρα του τάφου σιωπή στον Ολυμπιακό, σχετικά με το θέμα του νέου συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς. Υποτίθεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συζητήσουν με τον Πορτογάλο τεχνικό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών για την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας τους. Κάτι που δεν έχει συμβεί κι αυτό κάνει αρκετούς να θεωρούν πως το καλοκαίρι θα κλείσει ο κύκλος της θητείας του 49χρονου προπονητή στην πειραϊκή ομάδα.

ΑΕΚ

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να αισθάνεται «βασιλιάς» στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αντιμετωπίζει αδιάφορα την προοπτική συνέχισης της καριέρας του σε κλαμπ του εξωτερικού. Ο αρχηγός της Ένωσης θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας και θεωρεί πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο το καλοκαίρι του 2018. Τότε που η Γουέστ Μπρομ χτύπησε την πόρτα των «κιτρινόμαυρων» για λογαριασμό του κι έφαγε… άκυρο.

ΑΕΛ

Ποιος να το΄λεγε πως η ΑΕΛ θα κάνει… ποδαρικό στο 2020 με τον ίδιο προπονητή που οδηγήθηκε στην αφετηρία του φετινού πρωταθλήματος; Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλέξη Κούγια. Κι αν κάτι δεν στραβώσει θεαματικά μέχρι το τέλος της σεζόν, το πιθανότερο είναι πως ο κόουτς θα συνεχίσει στον πάγκο των Θεσσαλών και την επόμενη χρονιά.

ΞΑΝΘΗ

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει… ασυλία στην Ξάνθη. Τα πέντε γκολ στην Τρίπολη «πόνεσαν» περισσότερο απ΄ότι φαντάζεται κανείς τους Θρακιώτες. Κι έτσι κι η ομάδα δεν πάρει τα… πάνω της με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο «Οτσαλάν» θα αρχίσει να μην αισθάνεται άνετα στον πάγκο.

*Τα πέντε γκολ και η βαριά ήττα του Ατρόμητου στην Τούμπα, εκτός από τον Σάββα Παντελίδη έκαναν και τον Γιώργο Σπανό να βράζει στο… ζουμί του. Κι ας μην το έδειξε. Ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών είναι «αρρωστάκι» με την ομάδα του και κάτι τέτοιες βραδιές δεν… καταπίνονται εύκολα. Οι εορταστικές ημέρες και οι άδειες γλίτωσαν τους παίκτες από τον εξάψαλμο του Σπανού.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Πρόβες με τη φανέλα του Άρη πραγματοποιεί ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 23χρονος επιθετικός έριξε τίτλους τέλους στην εξάμηνη θητεία του στην Μπέβερεν κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των «κιτρίνων».

Η αλήθεια είναι πως ο Ντουρμισάι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λάβει πρόωρο κι άδοξο τέλος η συνεργασία του με την βελγική ομάδα. Και πολύ περισσότερο να χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα τόσο σύντομα και μόλις λίγους μήνες έπειτα από την μετακόμισή του στο εξωτερικό.

Τα πράγματα στον Βέλγιο δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε ο παίκτης τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον Ολυμπιακό. Σε 9 σύνολο σημείωσε μόλις 2 γκολ τα οποία καταγράφηκαν στο ματς Κυπέλλου με την Βέστερλο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με τα δίχτυα και αυτό ήταν κάτι που έριξε κατακόρυφα την δημοτικότητά του εντός των τειχών της Μπέβερεν.

Η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν μονόδρομος από την στιγμή που ο παίκτης παρά την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό, δεν βρήκε ομάδα που να επιθυμεί την μεταξύ τους συνεργασία σε αυτό το τάιμινγκ της καριέρας του.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ… ΦΡΕΝΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Καμία ιδιαίτερη πρεμούρα δεν δείχνουν στον ΟΦΗ για shopping από το παζάρι του Ιανουαρίου. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να μην ασχοληθούν καθόλου και να συνεχίσουν χωρίς καμία πρόσθεση στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο Ηράκλειο θεωρούν πως δεν παρουσιάζουν καμία «χτυπητή» αδυναμία και για αυτό άλλωστε κρίνουν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φέρουν κάποιο νέο ή νέα πρόσωπα στην ομάδα. Αν όμως υπάρξει κάποιο «πουλέν» από την ολλανδική αγορά σε τιμή ευκαιρίας, τότε δεν πρόκειται να πουν «όχι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλα τα φώτα στο ΠΑΟΚ-Μαρούσι (video)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Παλατάκι το Μαρούσι, το απόγευμα του Σαββάτου (27/4), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει...

Στην ίδια κατηγορία