Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κανείς δεν τον ξεχνά

Δημοφιλή

Συμπληρώνονται σήμερα επτά χρόνια από την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Τα επτά τελευταία χρόνια της ζωής του τα είχε προσφέρει στις υπηρεσίες του ΠΑΟΚ από τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Δύο ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Και, παρόλο που αρχικά έδειχνε να ανταποκρίνεται θετικά, στη συνέχεια η κατάσταση του παρουσίασε επιπλοκές, σε σημείο να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να καταλήξει.

«Ρίτσα, τα παιδιά και μάτια σου, εγώ φεύγω» ήταν τα τελευταία του λόγια προς την αγαπημένη του σύζυγο. Ο θάνατος του βύθισε σε πένθος, όχι μόνο την οικογένεια του (άφησε πίσω τις δύο κόρες του, την Αναστασία και την Πηνελόπη και τον γιο Αλέξανδρο), αλλά και ολόκληρη την ασπρόμαυρη οικογένεια. Από την πρώτη στιγμή είχε σταθεί στο πλευρό του Θόδωρου Ζαγοράκη, όταν ο τελευταίος ανέλαβε τον Ιούνιο του 2007 να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή. Κι ο Ποικιλίδης παρέμενε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι και τον άδικο χαμό του.

Είχε επιφορτιστεί κυρίως με το κομμάτι των σχέσεων της ΠΑΕ με τους οργανωμένους οπαδούς. Αλλά και από όποια θέση καλούνταν να προσφέρει, το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο, πάντα προσπαθούσε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας του Δικεφάλου. Και το έκανε ακόμη και σε βάρος της υγείας του, σε βάρος της ίδιας της ζωής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά το τελικό σφύριγμα σήμανε το φινάλε σε ένα απίθανο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο...

Στην ίδια κατηγορία