Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κανάτας: «Να κρατάμε χαμηλά την μπάλα»

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο γυναικών του ΠΑΟΚ «διέλυσε» τις Ελπίδες Καρδίτσας με το εκκωφαντικό 6-0, στο πλαίσιο της 12ης «στροφής» του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λευτέρης Κανάτας, μίλησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κρατήσουν «χαμηλά την μπάλα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραν χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό λόγω των τραυματισμών τους. Η χαρά μας είναι διπλή, τόσο για την επιστροφή των κοριτσιών στην αγωνιστική δράση όσο και για τη νίκη. Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο ίσως και ο αέρας να ήταν ένας αποτρεπτικός παράγοντας, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις τις οποίες δεν μετουσιώσαμε σε γκολ.

Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 1-0 αν και είχαμε την καθολική υπεροχή στο κομμάτι της κατοχής, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πέντε γκολ. Ίσως θα πρέπει να ισορροπήσουμε τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργούμε με την αποτελεσματικότητα. Θέλουμε να κρατάμε «χαμηλά την μπάλα», βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σίγουρα ο απώτερος σκοπός είναι να έχουμε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στα πλέι-οφ, παρ’ όλ’ αυτά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία