Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καμία έκπληξη για τον Φαν Σιπ

Δημοφιλή

Καμία απολύτως εντύπωσε δεν προκάλεσε στην ολλανδική πιάτσα των ατζέντηδων το άνευρο ξεκίνημα του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Οι agents στη χώρα των τουλίπων που γνωρίζουν καλά τον νέο μας ομοσπονδιακό τεχνικό, θεωρούν πως θα χρειαστεί χρόνο χωρίς και σε κάθε περίπτωση δεν είναι απ΄ τους προπονητές που διακρίνονται για τις («μαγικές») ικανότητές του.

Ο ΣΚΑΖΝΙ, Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θυμάστε τον Ζντένεκ Σκάζνι; Ο Τσέχος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Σπάρτα Πράγας τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 61χρονος κόουτς διαθέτει ελληνική προϋπηρεσία στο βιογραφικό του, έχοντας καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ (2002-04/ 51 παιχνίδια) και του Παναθηναϊκού (2004-05 / 23 παιχνίδια).

Εσχάτως, βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Άγγελο Χαριστέα, σχετικά με την προοπτική συνεργασίας του με τον Άρη.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων» είχε πολύ καλή άποψη για λογαριασμό του Σκάζνι, όχι όμως και ο μεγαλομέτοχος Θεόδωρος Καρυπίδης που ήθελε κάτι άλλο.

Παρεμπιπτόντως, ο Σκάζνι είχε προταθεί στο πρόσφατο παρελθόν στον Ατρόμητο και απασχόλησε σοβαρά τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο για την μετά – Δέλλα εποχή.

Ο Τσέχος τεχνικός έδειξε τότε πρόθυμος να αναλάβει άμεσα τους «κυανόλευκους», ωστόσο εν τέλει οι Περιστεριώτες αποφάσισαν να πατήσουν φρένο στις συζητήσεις τους και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον υπηρεσιακό κόουτς Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος συν τω χρόνω εξελίχθηκε σε μόνιμο.

ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΑΘΙΑ

Η είδηση σχετικά με τη λύση της συνεργασίας του Χάβι Γκράθια με την Γουότφορντ, αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στα μέρη μας. Βλέπετε, ο Ισπανός τεχνικός κοουτσάρισε στο παρελθόν δύο ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα) και συν τω χρόνω, δημιουργήθηκε ένα «fan club» στη χώρα μας για λογαριασμό του. Και κάθε φορά που κυκλοφορεί χωρίς ομάδα, οι θαυμαστές του μπαίνουν στην «πρίζα». Το κασέ του πάντως, δεν είναι… παίξε – γέλασε και η προοπτική επιστροφής στη χώρα μας προϋποθέτει μπόλικο χρήμα.

ΤΑ… ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝΤΓΟΥΕΛ

Μεγάλο… νταλκά είχε ο Νίκος Νταμπίζας με τον Τζακ Ρόντγουελ. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πάλεψε μέχρις εσχάτων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άγγλου μέσου κι έφτασε στο σημείο να καταθέσει τρεις προτάσεις. Εν τέλει, ο 28χρονος παίκτης έριξε άκυρο, παρά την παρότρυνση του ξένου και Έλληνα εκπροσώπου του να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

*Το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τον Γιώργο Σίμο στον ΟΦΗ από τη στιγμή που έριξε άγκυρα στο Ηράκλειο, ήταν το μεταγραφικό. Τι σημαίνει αυτό; Απλούστατα πως ο νέος τεχνικός της κρητικής ομάδας δεν έπαιξε… μπάλα σχετικά με τις προσθήκες στο ρόστερ με τον Γιάννη Σαμαρά να έχει αναλάβει «επ΄ώμου» όλες τις επιλογές και τις συζητήσεις με μάνατζερ, κλαμπ και ποδοσφαιριστές. Η γνωριμία του νεαρού κόουτς με τους new entries παίκτες, έγινε στις προπονήσεις.

*Ποιο μεγάλο deal (εκτός ποδοσφαίρου) είχαν βάλει στο… σημάδι οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος; Μήπως γνωρίζει λεπτομέρειες, ιδιοκτήτης άλλης σουπερλιγκάτης ΠΑΕ;

Μένει, μέχρι να φύγει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη Λαμία. Έτσι λέει, ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών σε κάθε ευκαιρία. Τα ίδια έλεγαν κατά καιρούς κι άλλοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ και δεν το κούνησαν ρούπι. Σκληρός, αλλά όμορφος ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιδιώξει να περάσει ένα buy out στο νέο συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα, που θα του επιτρέπει έναντι συγκεκριμένου ποσού να μετακομίσει σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. Ο εκπρόσωπος του φροντίζει για την διαφήμισή του στην αγγλική αγορά και οι επιτυχίες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, «φτιάχνουν» το όνομα του Μαρτίνς.

*Κάθε άλλο παρά άνετα αισθάνεται ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο του Ατρόμητου. Η εικόνα και η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Περιστερίου στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος, δεν είναι αυτή που ήθελαν και περίμεναν οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος. Κι έτσι και ο κόουτς κληθεί να περάσει την πόρτα της εξόδου, ένα από τα ονόματα που θα παίξουν δυνατά για τον πάγκο την επόμενη μέρα είναι του Μάκη Χάβου.

*Εκτός από το θέμα ενός νέου προπονητή που πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού και των μεταγραφών του Ιανουαρίου, ο Ίλια Ίβιτς θα δώσει μεγάλο βάρος και στις…περήφανες πωλήσεις. Ο Μελισσανίδης περιμένει απ΄ το νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να καταφέρει, όσα δεν πέτυχαν οι προκάτοχοί του. Να φέρει (δελεαστικές) προτάσεις για ποδοσφαιριστές της Ένωσης, που θα αυξήσουν τα έσοδα της ΠΑΕ και θα προσφέρουν και στον ίδιο τη δυνατότητα να κινηθεί με άλλο… αέρα στο μεταγραφικό παζάρι.

*«Κόλλημα» με την Ελλάδα έχει… φάει ο Χοακίν Καπαρός. Ο Ισπανός τεχνικός που τελευταία δούλεψε ως Sport Director στη Σεβίλλη, προτάθηκε τόσο στην Εθνική ομάδα (για την μετά Αναστασιάδη εποχή), όσο και στην ΑΕΚ. Κι οι δύο (ελληνικές) πόρτες ωστόσο, έμειναν κλειστές.

*Κάθε φορά που ο Νίκος Νταμπίζας ταξιδεύει για την Αγγλία, βάζει στην «πρίζα» τους ρεπόρτερ της ομάδας. Ωστόσο πολλές φορές πίσω απ΄ τον αγγλικό καπνό, δεν υπάρχει και φωτιά, δεδομένου πως ο γιος του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού ζει μόνιμα στο Νησί και τον επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία