Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλυμμένος κάτω από την εστία

Δημοφιλή

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄ είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ωστόσο για τις θέσεις των γκολκίπερ υπάρχουν αρκετές επιλογές, που καλύπτουν τις ανάγκες.

Την περασμένη σεζόν, τις περισσότερες συμμετοχές (δεκατέσσερις) με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου κατέγραψε ο Χρήστος Ταλιχμανίδης. O 21χρονος γκολκίπερ θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας (όπως και πέρσι), αλλά, φυσικά, θα μπορεί να συμμετέχει στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β΄.

Ο Νίκος Μπουργάνης υπερασπίστηκε πέρσι την «ασπρόμαυρη» εστία σε δώδεκα παιχνίδια, έχοντας πλέον τερματίσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Μπαλωμένος επιλέχθηκε έξι φορές την περασμένη σεζόν από τον Γκαρσία, ενώ αγωνίστηκε άλλες τέσσερις φορές με την ομάδα του Μαλεζά στο πρωτάθλημα νέων Κ-19. Ο 20χρονος γκολκίπερ ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Ιβο Μάροβιτς (φωτ.). Ο Βενιαμίν της παρέας (διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του) δεν αγωνίστηκε πέρσι με τον ΠΑΟΚ Β΄, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο τον περασμένο Ιανουάριο. Διεθνής με την Κ-18 του Μαυροβουνίου, ο ύψους 1,93 μ. γκολκίπερ είχε συμπεριληφθεί σε αποστολές, παίρνοντας παράλληλα μέρος και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Στο ρόστερ και της φετινής δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ θ’ ανήκει ο Αλέξανδρος Τσιόπτσης, που υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

Tη… σειρά του περιμένει κι ο Δημήτρης Μοναστηρλής. Πρόκειται για τον 18χρονο γκολκίπερ ύψους 1,92 μ., ο οποίος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Κ-19 (συμμετείχε σε δεκαεπτά παιχνίδια) την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Στον ΠΑΟΚ κοντεύει να συμπληρώσει… δεκαετία, μια και είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΝΕ το 2013. Τον περασμένο μήνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Κ-18, αγωνιζόμενος εναντίον της αντίστοιχης ομάδας της Πορτογαλίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αλγερία.

 

Προηγούμενο άρθροΟλοταχώς για… ρεκόρ
Επόμενο άρθρο«Διευκολύνσεις» για Λέφσκι


Τελευταία νέα

Οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ

Με επιθετικό σχήμα και στόχο μόνο τη νίκη, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση της Λεωφόρου,...

Στην ίδια κατηγορία